Mailo’s - The Pasta Project is here!

Τα ζυμαρικά είναι ίσως μία από τις πιο αγαπημένες γεύσεις όλων και δύσκολα θα βρείτε κάποιον που θα σας πει το αντίθετο. Το ερώτημα που δημιουργείται σε αυτή την περίπτωση είναι το εξής. Μπορούν τα φρέσκα ζυμαρικά να συνδυαστούν με την streetfood κουλτούρα; To Mailo’s - The Pasta Project’s είναι η πιο μεγάλη απόδειξη γι’ αυτό!

Για όσους αναζητούν την αυθεντική φρέσκια ζύμη ζυμαρικών με συναρπαστικούς γευστικούς συνδυασμούς και ιδιαίτερες σάλτσες που αφήνουν ικανοποιημένους και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, το Mailo’s - The Pasta Project είναι ο Νο 1 προορισμός.

Δημιουργήθηκε ως ένα εναλλακτικό & καινοτόμο concept που συνδυάζει την freshpasta με την streetfood κουλτούρα και πλέον μπορείτε να ανακαλύψετε όλες τις γεύσεις, στο 3ο επίπεδο του The Mall Athens!

Συγκεκριμένα, οι πιο λαχταριστές γεύσεις από φρέσκα ζυμαρικά σε 3 διαφορετικά σχήματα (rigatoni, campanelle, casarecce) μπορούν να δημιουργήσουν υπέροχους συνδυασμούς από 10 διαφορετικές φρέσκες signature σάλτσες που θα σας ταξιδεύσουν γευστικά.

Made with Love & Pasta!

Επισκεφτείτε το νέο κατάστημα Mailo’s – The pasta project στο 3ο επίπεδο του The Mall Athens για ανακαλύψετε τον κόσμο των ζυμαρικών με streetfood επιρροές.

Ο κόσμος του The Mall Athens σας υποδέχεται με όλα τα τελευταία νέα και τα trends που σας ενδιαφέρουν.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το The Mall Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m