7+1 items για τις βροχερές ημέρες του φθινοπώρου

Καθώς το φθινόπωρο φέρνει βροχερές μέρες και δροσιά, είναι η κατάλληλη στιγμή να προσθέσετε στη ντουλάπα σας items που συνδυάζουν προστασία και άνεση. 

Ξεκινήστε με τα σωστά ρούχα, που θα σας προσφέρουν πρακτικότητα και στιλ. Ένα χακί καπιτονέ μπουφάν από το κατάστημα Replay είναι ιδανικό για τις δροσερές φθινοπωρινές μέρες, καθώς προσφέρει ζεστασιά και κομψότητα. Για τις πιο βροχερές και κρύες ημέρες, μπορείτε να επιλέξετε το μουσταρδί Tunnel Falls Interchange μπουφάν με εσωτερική ζακέτα από το brand Columbia, το οποίο προσφέρει δυνατότητα προσαρμογής ανάλογα με τις θερμοκρασίες. Αν ο αέρας είναι πιο έντονος, η North Face έχει την λύση, με το αντιανεμικό Quest Softshell hoodie σε μία ιδιαίτερη πετρόλ απόχρωση, που θα σας προστατέψει από τον άνεμο, διατηρώντας σας παράλληλα κομψούς. Τέλος, για layering και επιπλέον ζεστασιά, η σκούρα μπλε μάλλινη ζακέτα από το κατάστημα Marks & Spencer Men θα ολοκληρώσει το ντύσιμό σας, προσφέροντας άνεση και κομψότητα.

Εξίσου σημαντική για τις βροχερές ημέρες είναι και η σωστή επιλογή παπουτσιών.  Ένα ζευγάρι ορειβατικά παπούτσια adidas TERREX Free Hiker από το κατάστημα Intersport είναι ό,τι χρειάζεστε για τις εξορμήσεις στη φύση ή τις βόλτες στην πόλη, εξασφαλίζοντας άνεση και σταθερότητα σε δύσκολες επιφάνειες. Για τις πιο casual εμφανίσεις, τα καφέ sneakers Spherica της Geox θα σας προσφέρουν την απαραίτητη άνεση και στιλ  στην καθημερινότητα σας.

Κλείνοντας με τα αξεσουάρ,  το αδιάβροχο σακίδιο πλάτης Turenne Delsey από το Bag Stories θα προστατεύσει τα προσωπικά σας αντικείμενα από τη βροχή. Το σύνολο μπορείτε να συμπληρώσετε με ένα μάλλινο Tommy Hilfiger κασκόλ με κρόσσια , που θα προσφέρει επιπλέον ζεστασιά και στιλ.

Ο κόσμος του The Mall Athens σας υποδέχεται με όλα τα τελευταία νέα και τα trends που σας ενδιαφέρουν.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το The Mall Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m