Υπηρεσίες

Στο The Mall Athens, θα βρείτε μια σειρά από υπηρεσίες που διευκολύνουν την βόλτα, την ψυχαγωγία, και τις αγορές σας . 

 

Eurobank

Eurobank

Επίπεδο 0

Το κατάστημα Eurobank στο The Mall Athens προσφέρει όλα τα τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες προς ιδιώτες, επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις.

Manicure

Manicure

Επίπεδο 3

Το κατάστημα «Fairynails» στο επίπεδο 3, είναι έτοιμο να σας χαρίσει μια premium εμπειρία ομορφιάς. Καθίστε αναπαυτικά, χαλαρώστε και αφήστε την ομάδα των ειδικών να σας περιποιηθεί.

Parking

Parking

Επίπεδο -3, -2, -1

Στο Τhe Mall Athens, η εμπειρία σας ξεκινά με άνετο Parking. 2.100 διαθέσιμες θέσεις σας περιμένουν Δευτέρα με Κυριακή από τις 08:30 το πρωί έως τις 02:00 το βράδυ.

Δ – Σ έως τις 21.00:

1 ώρα: 1.50€

1-2 ώρες: 3.00€

2+ ώρες: 4.50€

Κ έως τις 21.00: σταθερή χρέωση 3.00€

Δ – Κ από τις 21.00 έως τις 02.00: σταθερή χρέωση 2.00€

Supermarket

Supermarket

Επίπεδο 0

Κάντε τις αγορές σας σε τρόφιμα και οικιακά προϊόντα με άνεση, στο κατάστημα  Σκλαβενίτης. Μεγάλη ποικιλία προϊόντων άριστης ποιότητας, σε τιμές «τόσο φθηνά όσο πουθενά»!

Wi-Fi

Wi-Fi

Επίπεδο 0, 1, 2, 3, 4

Η δωρεάν υπηρεσία Wi-Fi, είναι ένας ασφαλής και εύκολος τρόπος για να παραμείνετε συνδεδεμένοι όσο βρίσκεστε στο The Mall Athens. 

Ανελκυστήρες

Ανελκυστήρες

Επίπεδο 0, 1, 2, 3, 4

Οι ανελκυστήρες σε κάθε όροφο του εμπορικού κέντρου, έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τη μετάβαση σας από όροφο σε όροφο, γρήγορη και ασφαλή.

Βρεφική Φροντίδα

Βρεφική Φροντίδα

Επίπεδο 1, 3

Στα επίπεδα 1 & 3 θα βρείτε τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους φροντίδας για τις μητέρες και τα παιδιά τους. Περιποιηθείτε τα μωρά σας, μέσα στην άνεση ενός ευχάριστου, καθαρού και γαλήνιου περιβάλλοντος.

Γραφείο πληροφοριών

Γραφείο πληροφοριών

Το γραφείο εξυπηρέτησης επισκεπτών στο επίπεδο 2, είναι ανοιχτό Δευτέρα έως Σάββατο, 8.30 πμ - 22.00 μμ και Κυριακή  9.00 πμ - 22.00 μμ
Το φιλικό προσωπικό του είναι στη διάθεσή σας για να λύσει κάθε απορία και να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

 

Δωμάτιο Θηλασμού

Δωμάτιο Θηλασμού

Επίπεδο 0

Το Δωμάτιο Θηλασμού στο Επίπεδο 0, έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την φροντίδα των νεογνών και την παροχή άνεσης στις νέες μητέρες σε ένα ήσυχο, καθαρό και όμορφο περιβάλλον.

Εθνική Τράπεζα

Εθνική Τράπεζα

Επίπεδο 1

Το κατάστημα Εθνική Τράπεζα i-bank store είναι ένας μοντέρνος πολυχώρος που έχει δημιουργηθεί για να ανακαλύψετε τις δυνατότητες που σας προσφέρουν οι υπηρεσίες i-bank (Internet Banking, Phone Banking, Mobile banking, ATM, Κέντρα Αυτομάτων Πληρωμών-APS, Πάγιες Εντολές) 

Επιδιόρθωση Ρούχων

Επιδιόρθωση Ρούχων

Επίπεδο 0

Για οποιαδήποτε επιδιόρθωση ή μεταποίηση των ρούχων σας, το κατάστημα «Takouni Express» στο επίπεδο 0 προσφέρει έμπειρο προσωπικό, αφοσιωμένο στη λεπτομέρεια.

Επιδιόρθωση Υποδημάτων

Επιδιόρθωση Υποδημάτων

Επίπεδο 0

Το «Takouni Express» στο επίπεδο 0, είναι το κατάλληλο κατάστημα για την επιδιόρθωση των παπουτσιών σας. Έμπειροι υποδηματοποιοί βρίσκονται στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιδιόρθωση, γρήγορα και με συνέπεια. 

Καθαριστήριο

Καθαριστήριο

Επίπεδο 0

Απολαύστε τις υπηρεσίες που σας προσφέρει το κατάστημα «Takouni Express» στο επίπεδο 0. Πλύσιμο, καθάρισμα και σιδέρωμα στη διάθεσή σας, τη μέρα και την ώρα που τα χρειάζεστε!

Κομμωτήριο

Κομμωτήριο

Επίπεδο 3

Το κομμωτήριο «We love Hair» βρίσκεται στο επίπεδο 3, και σας περιμένει να απολαύσετε μοναδικές εμπειρίες περιποίησης μαλλιών από εξειδικευμένους επαγγελματίες. 

Μηχανήματα Αυτόματης Ανάληψης (ΑΤΜ)

Μηχανήματα Αυτόματης Ανάληψης (ΑΤΜ)

Επίπεδο 2

Αναζητήστε τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ) της Τράπεζας Πειραιώς, της Alpha Bank, της Eurobank και της HSBC Ελλάδος στο δεύτερο επίπεδο του The Mall Athens.

Παιδότοπος

Παιδότοπος

Επίπεδο 0, 3

Στα κατάστηματα «Τα Αηδονάκια» στα επίπεδα 0&3, ένας χαρούμενος χώρος διασκέδασης περιμένει τα παιδιά σας, για να παίξουν με παιχνίδια Λούνα Παρκ, video games και γλυκιές λιχουδιές.

Πρόσβαση και Μέριμνα για ΑΜΕΑ

Πρόσβαση και Μέριμνα για ΑΜΕΑ

Το The Mall Athens μεριμνά για τα άτομα με μειωμένη κινητικότητα, προσφέροντας ασφάλεια και άνεση κίνησης.
Τουαλέτες για άτομα με ειδικές ανάγκες - Επίπεδο 0, 1, 2, 3
Ράμπες για εύκολη πρόσβαση και μετακίνηση προς το Επίπεδο 2
Ειδικοί χώροι στάθµευσης - Επίπεδο -3 

Τουαλέτες - WC

Τουαλέτες - WC

Επίπεδο 0, 1, 2, 3

Στο The Mall Athens, η υγιεινή των χώρων και ειδικά των WC λειτουργεί σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα του εμπορικού κέντρου.
Τουαλέτες - Επίπεδο 0, 1, 2, 3 
Τουαλέτες για ΑΜΕΑ - Επίπεδο 0, 1, 2, 3
Παιδικές τουαλέτες - Επίπεδο 0, 3 

Φαρμακείο

Φαρμακείο

Επίπεδο 0

Για οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει , από συνταγογραφούμενες παραγγελίες έως προϊόντα προσωπικής περιποίησης, το «Φαρμακείο Κάτσαρη» στο επίπεδο 0, θα εξυπηρετήσει όλες σας τις ανάγκες.

Ο κόσμος του The Mall Athens σας υποδέχεται με όλα τα τελευταία νέα και τα trends που σας ενδιαφέρουν.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m