Υπηρεσίες

Στο The Mall Athens, θα βρείτε μια σειρά από υπηρεσίες που διευκολύνουν την βόλτα, την ψυχαγωγία, και τις αγορές σας . 

 

Eurobank

Eurobank

Επίπεδο 0

Το κατάστημα Eurobank στο The Mall Athens προσφέρει όλα τα τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες προς ιδιώτες, επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις.

Manicure

Manicure

Επίπεδο 3

Το κατάστημα «Fairynails» στο επίπεδο 3, είναι έτοιμο να σας χαρίσει μια premium εμπειρία ομορφιάς. Καθίστε αναπαυτικά, χαλαρώστε και αφήστε την ομάδα των ειδικών να σας περιποιηθεί.

My Daily Spot

My Daily Spot

Επίπεδο 0

Στο My Daily Spot μπορείτε να βρείτε καθημερινά το σύνολο του Ελληνικού και Ξένου ημερήσιου και περιοδικού Τύπου, καθώς επίσης, βιβλία τσέπης και είδη καπνιστού, υπηρεσία ανανέωσης χρόνου ομιλίας, αλλά και δώρα: επιτραπέζια παιχνίδια, στυλογράφους, ατζέντες, ημερολόγια, πρωτότυπες ευχητήριες κάρτες, gadgets.

Parking

Parking

Επίπεδο -3, -2, -1

Στο Τhe Mall Athens, η εμπειρία σας ξεκινά με άνετο Parking. 2.100 διαθέσιμες θέσεις σας περιμένουν Δευτέρα με Κυριακή από τις 08:30 το πρωί έως τις 02:00 το βράδυ.

Δ – Σ έως τις 21.00:

1 ώρα: 1.50€

1-2 ώρες: 3.00€

2+ ώρες: 4.50€

Κ έως τις 21.00: σταθερή χρέωση 3.00€

Δ – Κ από τις 21.00 έως τις 02.00: σταθερή χρέωση 2.00€

Supermarket

Supermarket

Επίπεδο 0

Κάντε τις αγορές σας σε τρόφιμα και οικιακά προϊόντα με άνεση, στο κατάστημα  Σκλαβενίτης. Μεγάλη ποικιλία προϊόντων άριστης ποιότητας, σε τιμές «τόσο φθηνά όσο πουθενά»!

Wi-Fi

Wi-Fi

Επίπεδο 0, 1, 2, 3, 4

Η δωρεάν υπηρεσία Wi-Fi, είναι ένας ασφαλής και εύκολος τρόπος για να παραμείνετε συνδεδεμένοι όσο βρίσκεστε στο The Mall Athens. 

Ανελκυστήρες

Ανελκυστήρες

Επίπεδο 0, 1, 2, 3, 4

Οι ανελκυστήρες σε κάθε όροφο του εμπορικού κέντρου, έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τη μετάβαση σας από όροφο σε όροφο, γρήγορη και ασφαλή.

Βρεφική Φροντίδα

Βρεφική Φροντίδα

Επίπεδο 1, 3

Στα επίπεδα 1 & 3 θα βρείτε τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους φροντίδας για τις μητέρες και τα παιδιά τους. Περιποιηθείτε τα μωρά σας, μέσα στην άνεση ενός ευχάριστου, καθαρού και γαλήνιου περιβάλλοντος.

Γραφείο πληροφοριών

Γραφείο πληροφοριών

Το γραφείο εξυπηρέτησης επισκεπτών στο επίπεδο 2, είναι ανοιχτό Δευτέρα έως Σάββατο, 8.30 πμ - 22.00 μμ και Κυριακή  9.00 πμ - 22.00 μμ
Το φιλικό προσωπικό του είναι στη διάθεσή σας για να λύσει κάθε απορία και να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

 

Δωμάτιο Θηλασμού

Δωμάτιο Θηλασμού

Επίπεδο 0

Το Δωμάτιο Θηλασμού στο Επίπεδο 0, έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την φροντίδα των νεογνών και την παροχή άνεσης στις νέες μητέρες σε ένα ήσυχο, καθαρό και όμορφο περιβάλλον.

Εθνική Τράπεζα

Εθνική Τράπεζα

Επίπεδο 1

Το κατάστημα Εθνική Τράπεζα i-bank store είναι ένας μοντέρνος πολυχώρος που έχει δημιουργηθεί για να ανακαλύψετε τις δυνατότητες που σας προσφέρουν οι υπηρεσίες i-bank (Internet Banking, Phone Banking, Mobile banking, ATM, Κέντρα Αυτομάτων Πληρωμών-APS, Πάγιες Εντολές) 

Επιδιόρθωση Υποδημάτων

Επιδιόρθωση Υποδημάτων

Επίπεδο 0

Το «Takouni Express» στο επίπεδο 0, είναι το κατάλληλο κατάστημα για την επιδιόρθωση των παπουτσιών σας. Έμπειροι υποδηματοποιοί βρίσκονται στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιδιόρθωση, γρήγορα και με συνέπεια. 

Καθαριστήριο

Καθαριστήριο

Επίπεδο 0

Απολαύστε τις υπηρεσίες που σας προσφέρει το κατάστημα «Takouni Express» στο επίπεδο 0. Πλύσιμο, καθάρισμα και σιδέρωμα στη διάθεσή σας, τη μέρα και την ώρα που τα χρειάζεστε!

Κομμωτήριο

Κομμωτήριο

Επίπεδο 3

Το κομμωτήριο «We love Hair» βρίσκεται στο επίπεδο 3, και σας περιμένει να απολαύσετε μοναδικές εμπειρίες περιποίησης μαλλιών από εξειδικευμένους επαγγελματίες. 

Μηχανήματα Αυτόματης Ανάληψης (ΑΤΜ)

Μηχανήματα Αυτόματης Ανάληψης (ΑΤΜ)

Επίπεδο 2

Αναζητήστε τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ) της Τράπεζας Πειραιώς, της Alpha Bank, της Eurobank και της HSBC Ελλάδος στο δεύτερο επίπεδο του The Mall Athens.

Παιδότοπος

Παιδότοπος

Επίπεδο 0, 3

Στα κατάστηματα «Τα Αηδονάκια» στα επίπεδα 0&3, ένας χαρούμενος χώρος διασκέδασης περιμένει τα παιδιά σας, για να παίξουν με παιχνίδια Λούνα Παρκ, video games και γλυκιές λιχουδιές.

Πρόσβαση και Μέριμνα για ΑμεΑ

Πρόσβαση και Μέριμνα για ΑμεΑ

Το The Mall Athens μεριμνά για τα άτομα με κινητικές δυσκολίες, προσφέροντας ασφάλεια και άνεση κίνησης.

Ανελκυστήρες για όλα τα επίπεδα, WC για ΑμεΑ (Επίπεδο 0, 1, 2, 3), ράμπες για εύκολη πρόσβαση στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, καθώς και ειδικές θέσεις parking (Επίπεδο -3) για άτομα με αμαξίδια διευκολύνουν την πρόσβαση όλων των ατόμων με κινητικές δυσκολίες στο The Mall Athens. Αν επιθυμείτε ηλεκτροκίνητο ή χειροκίνητο αμαξίδιο, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Γραφείο Πληροφοριών στο 210-6300000.

Σταθμoί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων

Σταθμoί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων

Επίπεδο -1, -3

Ειδικά διαμορφωμένες θέσεις φόρτισης για τα περιβαλλοντικά φιλικά, ηλεκτρικά οχήματα. Η φόρτιση του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου γίνεται εύκολα στο Parking του The Mall Athens με την πιο απλή διαδικασία.

Τουαλέτες - WC

Τουαλέτες - WC

Επίπεδο 0, 1, 2, 3

Στο The Mall Athens, η υγιεινή των χώρων και ειδικά των WC λειτουργεί σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα του εμπορικού κέντρου.
Τουαλέτες - Επίπεδο 0, 1, 2, 3 
Τουαλέτες για ΑΜΕΑ - Επίπεδο 0, 1, 2, 3
Παιδικές τουαλέτες - Επίπεδο 0, 3 

Φαρμακείο

Φαρμακείο

Επίπεδο 0

Για οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει , από συνταγογραφούμενες παραγγελίες έως προϊόντα προσωπικής περιποίησης, το «Φαρμακείο Κάτσαρη» στο επίπεδο 0, θα εξυπηρετήσει όλες σας τις ανάγκες.

Ο κόσμος του The Mall Athens σας υποδέχεται με όλα τα τελευταία νέα και τα trends που σας ενδιαφέρουν.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το The Mall Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m