Urban Roof Garden: Ένα μέρος με πανοραμική θέα που εξελίσσει την all day «φιλοσοφία»

Κάθε νέα σεζόν, η ανάγκη για ένα cool και elegant σημείο συνάντησης, που θα συμπληρώνει μία γεμάτη μέρα shopping, γίνεται όλο και πιο έντονη. Κάπου εδώ, κάνουν την εμφάνισή τους οι νέες all-day επιλογές για καφέ, ποτό ή φαγητό με θέα την πόλη που μπορούν να σας προσφέρουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης. 

Το Urban Roof Garden, η νέα άφιξη στο 3ο επίπεδο του The Mall Athens, λοιπόν, είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε: Ένας ζεστός, φωτεινός και feelgood χώρος με industrial αισθητική και θέα στην πόλη, ιδανικός για κάθε ώρα της ημέρας και κάθε ηλικία. Διακοσμημένος με πράσινα φυτά, χαλαρό φωτισμό και μοντέρνα καθίσματα «υπόσχεται» να σας βγάλει από την… αστική μονοτονία. Αυτό ακριβώς είναι που καθιστά, άλλωστε, το Urban Roof Garden τη νέα, σύγχρονη, all day επιλογή της Αθήνας.

Εμείς, λοιπόν, μόλις ακούσαμε για την είσοδο της νέας… κουκίδας στον «χάρτη» των all day επιλογών της Αθήνας, το Urban Roof Garden, δεν χάσαμε ευκαιρία να την επισκεφτούμε. Και η αλήθεια είναι πως asap αλλάξαμε γνώμη για όσα γνωρίζαμε περί all day επιλογών. Αφού τελειώσαμε τη shopping εμπειρία μας, καθίσαμε για να ατενίσουμε τη θέα και το task μας ήταν πολύ συγκεκριμένο: Να επιλέξουμε αυτό που θέλαμε από τις ποικίλες foodcourt επιλογές που είχαμε. Έτσι, ένα τσάι καρπούζι με passion fruits bubbles, ένα ανθρακούχο με γεύση passion fruits και bubbles πράσινο μήλο και τα απαραίτητα ζαχαρωτά από την καντίνα του Bubble Tale, έδωσαν μία «γλυκιά» essence στη μέρα μας. Από το τραπέζι μας δεν έλειψε, ωστόσο, και το matcha tea με kiwi και mango, αλλά και ένα freddo cappuccino με salted caramel cream από την καντίνα του Coffee Island

Επειδή, όμως, οι γλυκιές επιλογές έχουν σταθερή «θέση» στην καρδιά μας, δεν αργήσαμε να ανακαλύψουμε και την καντίνα Ninnolo. Από εκεί, δεν θα μπορούσαμε να μην δοκιμάσουμε το μοναδικό παγωτό, που παρασκευάζουν καθημερινά με φυσικά συστατικά και με 100% φρέσκο γάλα. Εμείς επιλέξαμε μία μπάλα παγωτό φράουλα και μία φιστίκι ενώ τα βαφλάκια με παγωτό και με γαρνιτούρα της επιλογής μας, ήταν αυτά που ολοκλήρωσαν το ευχάριστο διάλειμμά μας. 

Κάπως έτσι, δημιουργήσαμε τις πιο… γλυκές και δροσερές στιγμές στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας. Και σας λέμε με σιγουριά πως μία και μόνο τέτοια εμπειρία στο Urban Roof Garden, θα σας κάνει να αγαπήσετε τη νέα all day επιλογή της Αθήνας που πολύ σύντομα θα γίνει το urban στέκι σας. 

Ο κόσμος του The Mall Athens σας υποδέχεται με όλα τα τελευταία νέα και τα trends που σας ενδιαφέρουν.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το The Mall Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m