Δήλωση προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ιστοτόπου

Καλωσήρθατε στον ιστότοπο www.themallathens.gr (εφεξής «Ιστότοπος»).

Ο Ιστότοπος έχει δημιουργηθεί από την εταιρεία «THE MALL ATHENS Ανάπτυξη και Αξιοποίηση Ακινήτων Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία» (εφεξής «Εταιρεία»), η οποία εδρεύει στο Μαρούσι, Λεωφόρος Κηφισίας 37Α, T.K. 15123, με σκοπό την παροχή πληροφοριών και υπηρεσιών για τους επισκέπτες/ χρήστες του Ιστοτόπου (εφεξής «Χρήστες»). 

Η Εταιρεία είναι Υπεύθυνη Επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, που λαμβάνει μέσω της χρήσης του Ιστοτόπου, καθώς και μέσω άλλων ψηφιακών μέσων (εφεξής «Σημεία Συλλογής Δεδομένων»), σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων 2016/679 (εφ’ εξής ο «ΓΚΠΔ» ή «GDPR») και το Ν.4624/2019. Στην παρούσα ενημέρωση σας παρέχουμε πληροφορίες αναφορικά με το είδος των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγουμε, τα μέσα και τους σκοπούς για τους οποίους τα επεξεργαζόμαστε, τους τρίτους με τους οποίους μοιραζόμαστε τα δεδομένα αυτά, καθώς και τα δικαιώματα που διαθέτετε ως υποκείμενα των δεδομένων.

Σημεία Συλλογής Δεδομένων

Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια μοναδική εμπειρία για τους Χρήστες και τους επισκέπτες μας (εφεξής «TMA Experience»). Η λειτουργία TMA Experience βασίζεται στη σύνδεση, την ανάλυση και την περαιτέρω επεξεργασία της αλληλεπίδρασης των Χρηστών και των επισκεπτών με διάφορα Σημεία Συλλογής Δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων: 

  • της χρήσης του Ιστοτόπου, τόσο από τους εγγεγραμμένους όσο και από τους μη εγγεγραμμένους χρήστες, μέσω της καταγραφής των συνεδριών στον Ιστότοπο, του προφίλ του χρήστη, των πληροφοριών που προέρχονται από τα cookies και όσων έχουν επισημανθεί ως «αγαπημένα»,
  • της συμμετοχής σε διαγωνισμούς και σε δραστηριότητες εν είδει παιχνιδιού μέσω του Ιστοτόπου,
  • της χρήσης των λογαριασμών του The Mall Athens στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την καταγραφή των αντιδράσεων στις αντίστοιχες σελίδες,
  • της καταγραφής των διαφημίσεων που λαμβάνονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και της αλληλεπίδρασης με έρευνες του The Mall Athens, 
  • τη ανάγνωσης ή  κοινοποίησης των νέων του The Mall Athens σε ιστοτόπους τρίτων.

Τα δεδομένα που συλλέγονται δημιουργούν ένα ενιαίο προφίλ Xρήστη/επισκέπτη, χωρίς να λαμβάνονται νομικά σημαντικές αποφάσεις. Με βάση αυτές τις αυτοματοποιημένες αναλύσεις, η Εταιρεία παρέχει μέσω του Ιστοτόπου της κατάλληλα εξατομικευμένο περιεχόμενο περιήγησης, καθώς και στοχευμένη επικοινωνία εμπορικής προώθησης  στους εγγεγραμμένους χρήστες της.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ TMA EXPERIENCE ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ / ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ.

Ποια δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα επεξεργαζόμαστε;

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, τα οποία μπορεί να συλλεγούν κατά την περιήγησή σας στον Ιστότοπο είναι τα ακόλουθα:

  • Σε περίπτωση Εγγραφής σας στο newsletter, συλλέγουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, συλλέγουμε δεδομένα που περιλαμβάνονται στην αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας, όπως όνομα, επίθετο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμό κινητού τηλεφώνου, και πληροφορίες αναφορικά με το αίτημα σας. 
  • Τεχνικές πληροφορίες κατά την επίσκεψη στον Ιστότοπο, όπως διεύθυνση IP, ημερομηνία και ώρα επίσκεψης, τύπος φυλλομετρητή και λειτουργικού συστήματος, μοντέλο συσκευής, και άλλες πληροφορίες που συλλέγονται μέσω cookies και παρόμοιων τεχνολογιών και σχετίζονται με την ασφάλεια, τη λειτουργικότητα, την εξατομίκευση, την ανάλυση και την εμπορική χρήση της επίσκεψής σας στον Ιστότοπο. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγονται μέσω cookies και παρόμοιων τεχνολογιών, επισκεφτείτε τη σχετική ενότητα Πολιτική Cookies.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της λειτουργίας TMA Experience, για τους εγγεγραμμένους χρήστες που έχουν ενεργοποιήσει αυτή τη λειτουργία, τυγχάνουν επεξεργασίας τα ακόλουθα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα:

  • Βασικές πληροφορίες λογαριασμού πιστότητας, όπως όνομα, επώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ημερομηνία γέννησης, φύλο, ηλικία, τηλέφωνο, διεύθυνση κατοικίας, ταχυδρομικό κώδικα, όνομα χρήστη, αριθμός εγγραφής χρήστη, κωδικός πρόσβασης. Επιπλέον, εάν επιλέξετε να συνδεθείτε μέσω λογαριασμού σας σε τρίτο μέρος (όπως Facebook), θα συλλέξουμε επίσης το όνομα χρήστη, τον αριθμό εγγραφής χρήστη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τη φωτογραφία προφίλ, την ημερομηνία γέννησης, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το φύλο. 
  • Δεδομένα συμπεριφοράς χρηστών ψηφιακών μέσων, συμπεριλαμβανομένων δεδομένων περιήγησης του χρήστη  στον Ιστότοπο (π.χ. κύλιση, κλικ, χρόνος παραμονής, επισκέψεις σε ιστοσελίδες, ανακατεύθυνση σε άλλον ιστότοπο, ευρύτερη τοποθεσία, ηλικιακή ομάδα). Επιπλέον, εάν επιλέξετε να συνδεθείτε μέσω λογαριασμού σας σε  τρίτο μέρος (όπως Facebook), θα συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με την αλληλεπίδρασή σας με τους αντίστοιχους λογαριασμούς της Εταιρείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (όπως, εάν ο επίσημος λογαριασμός μας ακολουθείται, τα «μου αρέσει» ή άλλες αντιδράσεις σε διαφημίσεις, συμπεριλαμβανομένων των Google AdWords, Facebook Ads). 
  • Πληροφορίες ιστοτόπων τρίτων μερών, συμπεριλαμβανομένων δεδομένων που συλλέγουμε όταν αλληλεπιδράτε με προϊόντα και υπηρεσίες που διαφημίζονται σε ιστοτόπους συνεργατών, τα οποία καταδεικνύουν τις καταναλωτικές σας προτιμήσεις.
  • Δεδομένα προφίλ του χρήστη, συμπεριλαμβανομένης της οικογενειακής του κατάστασης, των προτιμήσεων του όσον αφορά τις αγορές και τα έξοδα, του μορφωτικού του επιπέδου, της επαγγελματικής κατάστασης, της κατηγορίας πιστότητας, των υπηρεσιών/ψηφιακού υλικού που έχουν επιλεγεί, καθώς και των προσφορών, των bonus, ή των εκπτώσεων που ο χρήστης έχει κερδίσει και εξαργυρώσει.

Γιατί επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα;

Στο πλαίσιο χρήσης του Ιστοτόπου και της λειτουργίας TMA Experience, η Εταιρεία επεξεργάζεται τα δεδομένα σας σύμφωνα με τους ακόλουθους σκοπούς και νόμιμες βάσεις:

Α. Σύμβαση

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων είναι απαραίτητη για την παροχή των υπηρεσιών που συνδέονται με την εγγραφή και την υποστήριξη του λογαριασμού πιστότητας (δηλ. του εγγεγραμμένου χρήστη), καθώς και για τη συνολική παροχή υπηρεσιών που παρέχονται στους εγγεγραμμένους χρήστες μας, σύμφωνα με τους Όρους & Προϋποθέσεις. 

Β. Νομική Υποχρέωση

Υποχρεούμαστε να επεξεργαζόμαστε τα αιτήματά σας για την προστασία προσωπικών δεδομένων σας και συνολικά να συμμορφωνόμαστε με τυχόν αιτήματα προσωπικών δεδομένων που λαμβάνουμε από αρμόδιες αστυνομικές, δικαστικές ή άλλες εποπτικές αρχές.

Γ. Έννομο Συμφέρον

Αποτελεί έννομο συμφέρον της Εταιρείας η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων προκειμένου να διασφαλίζει την απρόσκοπτη, ορθή και ασφαλή λειτουργία του Ιστοτόπου, να διατηρεί αντίγραφα ασφαλείας, να διασφαλίζει θέματα επιχειρησιακής συνέχειας, καθώς και να εντοπίζει και να αποτρέπει περιπτώσεις απάτης. 

Επιπλέον, αποτελεί έννομο συμφέρον της Εταιρείας η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων προκειμένου να διασφαλίζεται η άμεση και αποτελεσματική ανταπόκριση σε οποιοδήποτε αίτημα ή ερώτημα μας απευθύνετε μέσω της υποβολής φόρμας επικοινωνίας, μέσω του Ιστοτόπου ή άλλων επίσημων καναλιών μας.

Επιπλέον, αποτελεί έννομο συμφέρον της Εταιρείας  η κατάρτιση προφίλ των χρηστών, με πλήρως αυτοματοποιημένα μέσα, με τη χρήση των οποίων δε λαμβάνονται νομικές ή άλλες σημαντικές αποφάσεις. Από την σκοπιά αυτή, επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα χρήσης του λογαριασμού πιστότητας και τα δεδομένα συναλλαγών σας συνολικά, προκειμένου να κατανοήσουμε καλύτερα τους εγγεγραμμένους χρήστες μας και να αναπτύξουμε και να βελτιώσουμε περαιτέρω τη λειτουργία TMA Experience.

Επίσης, αποτελεί έννομο συμφέρον της Εταιρείας η αποστολή επικοινωνιών εμπορικής προώθησης, καθώς και εκπτώσεις και προσφορές, μέσω διαφορετικών καναλιών, όπως e-mail, SMS/Viber/Whatsapp, ειδοποιήσεις push σε εφαρμογές για κινητές συσκευές και διαφημίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις επικοινωνίες εμπορικής προώθησης κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας, στις ρυθμίσεις χρήστη ή απλά πατώντας το κουμπί «απεγγραφή»/ «unsubscribe».  

Δ. Συγκατάθεση

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να λαμβάνετε από εμάς newsletter, μπορείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας μέσω ειδικού πεδίου στον Ιστότοπο και να εγγραφείτε στη σχετική υπηρεσία. Σε αυτή την περίπτωση, θα επεξεργαστούμε το όνομα, το επώνυμο, και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας δηλώσατε για ενημερωτικούς και προωθητικούς σκοπούς. Έχετε τη δυνατότητα να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή τη συγκατάθεση σας αυτή, επιλέγοντας τον σύνδεσμο απεγγραφή»/ «unsubscribe» στο κάτω μέρος κάθε τέτοιας επικοινωνίας. 

Επιπλέον, εφόσον παρέχετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση τεχνολογιών, όπως τα cookies και άλλους ιχνηλάτες, συλλέγεται αυτόματα πληροφορία για εσάς , σύμφωνα με την Πολιτική Cookies του Ιστοτόπου, για σκοπούς ασφάλειας, ανάλυσης, εξατομίκευσης ή/και διαφήμισης. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση σας μέσω της Πολιτικής Cookies του Ιστοτόπου.

Με ποιους μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας;

Για την καλύτερη δυνατή εκπλήρωση των παραπάνω σκοπών επεξεργασίας, η Εταιρεία δύναται να κοινοποιεί τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας στις ακόλουθες κατηγορίες αποδεκτών:

  • Εταιρείες υποστήριξης και διαχείρισης του Ιστοτόπου.
  • Πάροχοι υπηρεσιών αποθήκευσης δεδομένων και φιλοξενίας διακομιστών.
  • Εξωτερικοί δικηγόροι, σύμβουλοι, λογιστές, και ελεγκτές.
  • Εταιρείες διαχείρισης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και διαφήμισης, όπως  Facebook, Google, Twitter, Taboola, Sitecore.
  • Εταιρείες που αναλαμβάνουν καθήκοντα Υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένων.
  • Άλλες εταιρείες του Ομίλου με τις οποίες συνεργαζόμαστε για την εκπλήρωση των παραπάνω σκοπών.
  • Καθώς και οποιαδήποτε άλλη διοικητική, δικαστική, δημόσια αρχή  ή γενικά νομικό ή φυσικό πρόσωπο προς το οποίο ενδέχεται βάσει νόμου ή δικαστικής απόφασης ή γενικά για την υπεράσπιση των εννόμων συμφερόντων της, να απορρέει σχετική υποχρέωση ή δικαίωμα της Εταιρείας να ανακοινώνει τέτοια δεδομένα. 

Ο Ιστότοπός μας χρησιμοποιεί ιχνηλάτες που μας επιτρέπουν να διαφημίζουμε και να αναπτύσσουμε καλύτερα τις υπηρεσίες μας, συμπεριλαμβανομένων των Facebook business tools. Επισημαίνεται ότι ειδικά στο πλαίσιο των Facebook Business Tools, λειτουργούμε με τη Meta Platforms Ireland Ltd. ως από κοινού Υπεύθυνοι Επεξεργασίας , σύμφωνα με τη συμφωνία κοινής χρήσης δεδομένων, η οποία καθορίζει -μεταξύ άλλων- τις ευθύνες μας για τη συμμόρφωση με τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τον ΓΚΠΔ όσον αφορά την από κοινού Επεξεργασία. Η Meta Platforms Ireland Ltd. είναι υπεύθυνη για την ικανοποίηση των δικαιωμάτων των Υποκειμένων Δεδομένων σύμφωνα με τα άρθρα 15-20 του ΓΚΠΔ, όσον αφορά τα Προσωπικά Δεδομένα που αποθηκεύονται από τη Meta Platforms Ireland Ltd. μετά την από κοινού Επεξεργασία. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην πολιτική απορρήτου της Meta Platforms Ireland Ltd.

Ανάμεσα στους αποδέκτες που αναφέρονται παραπάνω, περιλαμβάνονται προμηθευτές που εδρεύουν εκτός ΕΕ/ΕΟΧ και συγκεκριμένα στις ΗΠΑ. Ως εκ τούτου, ορισμένα από τα προσωπικά σας δεδομένα διαβιβάζονται σε διεθνές επίπεδο. Για το λόγο αυτό, έχουμε λάβει αυξημένα μέτρα δέουσας επιμέλειας, όπως τεχνικές ελαχιστοποίησης, ανωνυμοποίησης και κρυπτογράφησης δεδομένων, καθώς και υπογραφή αυστηρών τυποποιημένων συμβατικών ρητρών. 

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε το προσωπικό και οι συνεργάτες της να έχουν εξουσιοδοτηθεί ειδικά για τους σκοπούς αυτούς και να δεσμεύονται πλήρως από το απόρρητο και τις υποχρεώσεις που προβλέπονται στη νομοθεσία σχετικά με τη συλλογή και περαιτέρω επεξεργασία των ανωτέρω δεδομένων σας.

Πως προστατεύει η εταιρεία τα δεδομένα σας;

Η Εταιρεία μας έχει λάβει όλα τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα, σύμφωνα με τα τεχνολογικά πρότυπα και τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς, προκειμένου να διασφαλίσει ότι η επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, είτε από την ίδια είτε από τρίτα μέρη για λογαριασμό της, είναι σύννομη, ενδεδειγμένη και διαθέτει το κατάλληλο επίπεδο ασφάλειας για να αποτρέψει κάθε μη εξουσιοδοτημένη ή τυχαία πρόσβαση, επεξεργασία, διαγραφή, αλλοίωση ή άλλη χρήση αυτών.

Για πόσο χρονικό διάστημα θα τηρούνται τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα;

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που επεξεργάζεται η Εταιρεία τηρούνται υποχρεωτικά καθ’ όλη τη διάρκεια που είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση του σκοπού της επεξεργασίας. Με τη λήξη αυτής, τα δεδομένα θα διαγράφονται, εκτός αν άλλως ορίζεται από τη νομοθεσία ή εάν αυτό απαιτείται για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων της Εταιρείας. 

Πιο συγκεκριμένα, τα δεδομένα που συλλέγονται μέσω της εγγραφής στο newsletter διατηρούνται έως ότου ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας,  ενώ δεδομένα λογαριασμού και προφίλ του χρήστη διατηρούνται για όσο διάστημα ο λογαριασμός παραμένει ενεργός.

Τα δικαιώματά σας

Σε κάθε περίπτωση θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, έχετε και μπορείτε να ασκήσετε τα ακόλουθα δικαιώματά σας:

  • το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας, καθώς και στις σχετικές με την επεξεργασία πληροφορίες,
  • το δικαίωμα διόρθωσης ανακριβών και συμπλήρωσης τυχόν ελλιπών δεδομένων σας,
  • το δικαίωμα διαγραφής («δικαίωμα στη λήθη»),
  • το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας των δεδομένων σας για τις περιπτώσεις που ορίζει ρητά ο νόμος,
  • το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων, σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο (π.χ. USB), σε εσάς ή σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας δεδομένων, 
  • το δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία που βασίζεται στα έννομα συμφέροντα της Εταιρείας,
  • το δικαίωμα να μην υπόκεισθε σε επεξεργασία που βασίζεται αποκλειστικά σε αυτοματοποιημένα μέσα και να ζητάτε την ανθρώπινη παρέμβαση για την αμφισβήτηση τυχόν αποφάσεων που λαμβάνονται,
  • το δικαίωμα να ανακαλέσετε τυχόν συγκατάθεσή σας άμεσα και ελεύθερα.

Η άσκηση ενός εκ των ανωτέρω δικαιωμάτων σας γίνεται με υποβολή σχετικού έγγραφου αιτήματός σας προς την Εταιρεία μας, στο οποίο αναλαμβάνουμε να απαντήσουμε εντός προθεσμίας ενός (1) μήνα από την παραλαβή του. Η εν λόγω προθεσμία δύναται να παραταθεί για δύο (2) επιπλέον μήνες λαμβανομένης υπόψη της πολυπλοκότητας του αιτήματός σας, καθώς και του αριθμού των εν γένει ληφθέντων αιτημάτων.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Για οποιαδήποτε απορία ή αίτημά σας σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων στο πλαίσιο λειτουργίας του Ιστοτόπου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων, στην ηλεκτρονική διεύθυνση personaldata@lamdadev.com.

Δικαίωμα Καταγγελίας 

Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι δεν ικανοποιήσαμε επαρκώς το αίτημά σας και θίγεται κατά οποιονδήποτε τρόπο η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία μέσω ειδικής διαδικτυακής πύλης στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Αθήνα, Λεωφόρος Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23 | τηλ: +30 210 6475600). Αναλυτικές οδηγίες υποβολής καταγγελίας παρέχονται στην ιστοσελίδα της Αρχής.

Τι συμβαίνει με τις ιστοσελίδες τρίτων μερών;

Ο Ιστότοπος παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε δικτυακούς τόπους τρίτων μέσα από κατάλληλους συνδέσμους (links). Οι εν λόγω σύνδεσμοι έχουν τοποθετηθεί αποκλειστικά για τη διευκόλυνση των Χρηστών του Ιστοτόπου, ενώ οι δικτυακοί τόποι στους οποίους παραπέμπουν υπόκεινται στους αντίστοιχους όρους χρήσης και ενημερώσεις προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η τοποθέτηση των συνδέσμων δεν αποτελεί ένδειξη έγκρισης ή αποδοχής του περιεχομένου των αντίστοιχων δικτυακών τόπων από το διαχειριστή του Ιστοτόπου, ο οποίος δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο τους ούτε για τις πρακτικές προστασίας απορρήτου ή την ακρίβεια των υλικών που υπάρχουν σε αυτούς. Η Εταιρεία δεν έχει κανένα έλεγχο επί των ιστοσελίδων που κατέχονται από τρίτα μέρη ή του περιεχομένου τους, η επίσκεψη των οποίων γίνεται μέσω της ιστοσελίδας αυτής ή διατίθενται σε αυτήν και, ως εκ τούτου, η Εταιρεία δεν υποστηρίζει, χρηματοδοτεί, συμβουλεύει ή άλλως αποδέχεται καμία ευθύνη για αυτές τις ιστοσελίδες ή το περιεχόμενό τους. Εάν ο Χρήστης αποφασίσει να χρησιμοποιήσει, διαμέσου των συνδέσμων του Ιστοτόπου κάποιον από τους δικτυακούς τόπους τρίτων, αποδέχεται ότι πράττει τούτο με δική του ευθύνη.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το The Mall Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m