Patafritas: Η τηγανιτή πατάτα όπως δεν την έχουμε ξαναδοκιμάσει!

Αν υπάρχει ένα φαγητό που χαρακτηρίζει όλες τις στιγμές μας, αυτό είναι σίγουρα οι τηγανιτές πατάτες. Διότι μας συνοδεύουν στα ξενύχτια μας, στο lunch με τις κολλητές, στο πατρικό μας και στο me- time μας. Όταν δε, συνδυάζονται με ιδιαίτερες σως και «γεμίζουν» τα πιο νόστιμα σάντουιτς, μας συνοδεύουν ακόμη και στο διάλειμμα από τα ψώνια μας. Αρκεί φυσικά, να βρεθούμε στο Patafritas

Πρόκειται για ένα street food concept από το 1999, που άνοιξε πρόσφατα στο The Mall Athens και μας έδωσε την ευκαιρία μετά τη βόλτα μας, να απολαύσουμε στο έπακρον το καθιερωμένο catch- up με τη «συνοδεία» της αγαπημένης μας τηγανιτής πατάτας… στα καλύτερά της. Μόλις είδαμε το menu του Patafritas, άλλωστε, συνειδητοποιήσαμε πόσους πιθανούς συνδυασμούς μπορούμε να κάνουμε με την πιο λαχταριστή και νόστιμη τηγανιτή πατάτα και η αλήθεια είναι πως δεν αντισταθήκαμε: Παραγγείλαμε όσα περισσότερα «πιάτα» μπορούσαμε. 

Έτσι, επιλέξαμε τα τραγανά Φιλετάκια Κοτόπουλο με Stick Πατάτας και μουσταρδομαγιονέζα, τις Twister Bites Πατάτες με μαγιονέζα, μπέικον και τριμμένο τυρί και φυσικά, το Philly Cheesesteak, το μοναδικό sandwich, «σήμα κατατεθέν» της Φιλαδέλφειας, με λεπτοκομμένο μοσχαρίσιο steak και καραμελωμένα κρεμμύδια, σε φρεσκοψημένη μπαγκέτα. Ο λόγος για τρεις πεντανόστιμες επιλογές που «τρύπησαν» κυριολεκτικά τον ουρανίσκο μας και έγιναν μία από τις καλύτερες γευστικές εμπειρίες που έχουμε ζήσει. Και επειδή το γλυκό ποτέ δεν λείπει από τα menu που επιλέγουμε, τα Churros ήταν ακριβώς ό,τι χρειαζόμασταν εκείνη τη στιγμή. Οχτώ αφράτα churros, πασπαλισμένα από ζάχαρη και κανέλα, έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο αυτό το μοναδικό γευστικό μας «ταξίδι» στο Patafritas

Αναμφίβολα, μία και μόνο φορά στο Patafritas ήταν αρκετή, για να μας κάνει να το καθιερώσουμε ως το νέο αγαπημένο μας στέκι. Έτσι, αν είστε και εσείς από τους ανθρώπους που αγαπούν όσο τίποτα τις τηγανιτές πατάτες, μάλλον βρήκατε το μέρος που θα τις απολαύσετε όπως ποτέ άλλοτε! 

Ο κόσμος του The Mall Athens σας υποδέχεται με όλα τα τελευταία νέα και τα trends που σας ενδιαφέρουν.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το The Mall Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m