Πώς θα δημιουργήσετε βήμα-βήμα το πιο high tech γραφείο για τον μαθητή;

Νέα σχολική χρονιά σημαίνει ανανέωση, γι’ αυτό έφτασε η στιγμή να δημιουργήσετε το πιο high tech γραφείο για τον μαθητή της οικογένειας. Είναι, άλλωστε, ο χώρος που πρόκειται να περνάει τις περισσότερες ώρες μέσα στην ημέρα του από εδώ και στο εξής, οπότε μερικές νέες «πινελιές», θα του ανεβάσουν τη διάθεση λίγο πριν το πρώτο κουδούνι. 

Αν υπάρχει ένα key-piece για κάθε high tech γραφείο μαθητή, αυτό είναι σίγουρα το laptop. Πόσο μάλλον, το laptop YG7 Lenovo από το κατάστημα Κωτσόβολος, που πρόκειται να διευκολύνει τη μελέτη του αλλά και να αναβαθμίσει τον ελεύθερό του χρόνο. Ένα ακόμα έξυπνο gadget, που έρχεται να προστεθεί στο κεφάλαιο «γραφείο μαθητή», είναι το χρωματιστό σετ με πληκτρολόγιο και ποντίκι από το κατάστημα Mr. Gadget, που θα δώσει playful «πινελιές» στο after school time. Ωστόσο, δεν γίνεται γραφείο χωρίς μία ANDA SEAT καρέκλα- πολυθρόνα από το κατάστημα Dell Exclusive Store για να νιώθει άνετα την ώρα που λύνει τις ασκήσεις του. 

Όσον αφορά στα αξεσουάρ για το high tech γραφείο του μαθητή, τα ακουστικά OTL με τον Harry Potter από το κατάστημα The Fixers πρόκειται να τον ενθουσιάσουν. Από την άλλη, επειδή η ώρα του διαβάσματος πρέπει να είναι διασκεδαστική, το smart φωτιστικό Philips Hue Go από το κατάστημα iStorm, που αλλάζει χρώμα μέσω Bluetooth, είναι απαραίτητο. Και για τον επιμελή μαθητή που λατρεύει τις σημειώσεις, το μοβ σημειωματάριο καθημερινού προγραμματισμού από το κατάστημα Flying Tiger Copenhagen, είναι αυτό που χρειάζεται. 

Για να ολοκληρώσετε το high tech γραφείο του μαθητή σας, επιλέξτε ένα Mousepad με επιφάνεια αυτόματης φόρτισης από το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αλλά και ένα μαύρο ηχείο Bluetooth από το κατάστημα Nova, για να ακούει με ένταση τα αγαπημένα του playlists. 

Ο κόσμος του The Mall Athens σας υποδέχεται με όλα τα τελευταία νέα και τα trends που σας ενδιαφέρουν.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το The Mall Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m