Τάσεις στην τεχνολογία wearables: Όλες οι νέες κυκλοφορίες

Στη σύγχρονη καθημερινότητα, τα wearables έχουν γίνει απαραίτητα για κάθε λάτρη της τεχνολογίας, αφού συνδυάζουν την άνεση με την λειτουργικότητα.

Πρώτο classic wearable δεν είναι άλλο από τα ακουστικά. Για τους λάτρεις της Apple, τα AirPods Max από το κατάστημα iStorm προσφέρουν ποιότητα ήχου και ενεργή ακύρωση θορύβου, ιδανικά για ακρόαση μουσικής και ψυχαγωγία εν κινήσει. Αντίστοιχα για τους gamers, τα Legion H600 gaming ακουστικά από το Lenovo Official Store προσφέρουν ποιότητα και άνεση για ώρες παιχνιδιού. Μαζί με το gaming σακίδιο πλάτης από το Dell Exclusive Store, θα είστε εξοπλισμένοι για κάθε gaming session.

Συνεχίζοντας με τις νέες κυκλοφορίες σε smartwatch, το V9 Pro από το κατάστημα Mr. Gadget συνδυάζει την κομψότητα με την λειτουργικότητα, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε την υγεία και την άσκησή σας. Εναλλακτικά, το Samsung Galaxy Watch 5 Pro από τη Nova προσφέρει προηγμένες δυνατότητες παρακολούθησης υγείας και GPS για τους πιο αθλητικούς τύπους. Για τους πιο απαιτητικούς δε, το Fenix 8 της Garmin από το Oroloi.gr είναι το top smartwatch για εξωτερικές δραστηριότητες.

Για ευκολία στην καθημερινή σας ζωή, το κατάστημα The Fixers σας εξασφαλίζει άνετες και ασφαλείς κλήσεις εν κινήσει με το Bluetooth handsfree Talk 5 του brand Jabra. Τέλος, το Huawei Band 9 activity tracker από τον Γερμανό είναι ιδανικό για όσους θέλουν να παρακολουθούν τη φυσική τους κατάσταση, με εξαιρετική αυτονομία και πρακτικές λειτουργίες.

Ο κόσμος του The Mall Athens σας υποδέχεται με όλα τα τελευταία νέα και τα trends που σας ενδιαφέρουν.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το The Mall Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m