ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Επίπεδο
1

Με δυναμικές επιδόσεις και όραμα την ανάπτυξη, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα και πιο καθιερωμένα εμπορικά σήματα στην Ελλάδα. Προσφέρει προγράμματα και υπηρεσίες COSMOTE σε κινητή, σταθερή τηλεφωνία, Internet και τηλεόραση, ευρεία γκάμα συσκευών και αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, high tech συσκευές και smart gadgets. Με περισσότερα από 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ελληνική αγορά, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ συνεχίζει να στέκεται δίπλα στον πελάτη, καλύπτοντας αποτελεσματικά τις σύγχρονες ανάγκες του. Βάζει τον πελάτη στην καρδιά της τεχνολογίας, ακολουθεί τις διεθνείς τάσεις και αλλάζει συνεχώς για να παρέχει ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει τεχνολογικά σε κάθε γειτονιά, σε κάθε πελάτη, με την ποιότητα και αξιοπιστία που χαρακτηρίζει τα καταστήματα στην πολυετή πορεία τους.
O ΓΕΡΜΑΝΟΣ έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των καταναλωτών ως Νο1 αλυσίδα retail καταστημάτων που ασχολείται με τηλεπικοινωνίες, κινητά τηλέφωνα ή προϊόντα τεχνολογίας. Παράλληλα, παραμένει ο κορυφαίος προορισμός για service προϊόντων τεχνολογίας και κινητού. Με μοντέρνα αισθητική, άνετους και οικείους χώρους, καινοτόμα προϊόντα, γρήγορη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, αλλά και πιο διαδραστικά τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσφέρουν στους πελάτες τους μια ξεχωριστή ψηφιακή εμπειρία.
Ένα δυνατό μείγμα ανθρώπων, ιδεών, προτάσεων και λύσεων: αυτός είναι ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το μυστικό της επιτυχίας του.

Ο κόσμος του The Mall Athens σας υποδέχεται με όλα τα τελευταία νέα και τα trends που σας ενδιαφέρουν.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το The Mall Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m