Vacay mode on: Οι βαλίτσες και τα backpacks που χρειάζεστε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές

Οι αποσκευές είναι το Α και το Ω για να απολαύσετε ένα μεγάλης διάρκειας ταξίδι ή μία σύντομη εκδρομή εκτός πόλης. Και αυτό, διότι όταν έχετε εξοπλιστεί με αποσκευές που σας διευκολύνουν και δεν σας ζορίζουν στις μετακινήσεις σας, όχι μόνοι είστε πιο ξέγνοιαστοι, αλλά και πολύ πιο ξεκούραστοι, κατά τη διάρκεια της διαδρομής. 

Οι υφασμάτινοι σάκοι ταξιδιού είναι ιδανικοί για ταξίδια με το αυτοκίνητο, το καράβι ή το τρένο, καθώς προσαρμόζονται με μεγαλύτερη ευκολία. Πόσο μάλλον, ο μωβ αδιάβροχος σάκος ταξιδιού Rains από το κατάστημα Sneaker Cage και ο μπλε σάκος ταξιδιού Napapijri με καφέ λεπτομέρειες και διπλή χειρολαβή από το κατάστημα attica

Αν πρόκειται, ωστόσο, να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό -κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών σας διακοπών- χρειάζεστε μία ανθεκτική και εύκαμπτη αποσκευή. Ακριβώς γι’ αυτό, η upscale κίτρινη βαλίτσα καμπίνας από το κατάστημα Samsonite, το trolley της σειράς Gotech Green Plus από το κατάστημα Carpisa αλλά και η γκρι σκληρή βαλίτσα καμπίνας με μεγάλη χωρητικότητα από το κατάστημα Μ+Κ, είναι από τις επιλογές που πρέπει να εξετάσετε. Αλήθεια, εσείς ποια θα επιλέξετε;            

Τέλος, τα σακίδια πλάτης είναι το πιο βολικό είδος τσάντας που μπορείτε να έχετε, αν θέλετε να είστε όλη την ημέρα έξω στις διακοπές σας και ταυτόχρονα, να μην χάνετε τίποτα από την άνεσή σας. Γι’ αυτό, ένα μπλε Delsey Roland Garros σακίδιο πλάτης με πορτοκαλί λεπτομέρειες και θήκη για laptop από το κατάστημα Βag Stories ή ένα Sprayground Hangover σακίδιο πλάτης με άνετους χώρους, θέση για laptop και εργονομική πλάτη από το κατάστημα The Athlete’s Foot, είναι σίγουρο πως θα απογειώσουν το στιλ σας. Αν, από την άλλη, πρόκειται να πραγματοποιήσετε αρκετά city breaks το καλοκαίρι, χρειάζεστε ένα μπεζ σακίδιο πλάτης, όπως το Base Camp Fuse Box που θα βρείτε στο κατάστημα The North Face και θα σας προσφέρει ευκολία και άνεση στη μεταφορά όσων θα χρειαστείτε.

Ο κόσμος του The Mall Athens σας υποδέχεται με όλα τα τελευταία νέα και τα trends που σας ενδιαφέρουν.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το The Mall Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m