Warm & Cozy: Οδηγός για φθινοπωρινή μόδα

Το φθινόπωρο είναι η εποχή που η άνεση συνδυάζεται με το στιλ, και οι ζεστές επιλογές γίνονται αναπόσπαστο μέρος της γκαρνταρόμπας.

Ξεκινήστε με μπλούζες και πουλόβερ σε άνετα και ζεστά υφάσματα. Η εκρού μπλούζα με κουμπάκια από το κατάστημα Regalinas αποτελεί μία διαχρονική επιλογή, ενώ εάν επιθυμείτε να προσθέσετε ένα φθινοπωρινό χρώμα, μπορείτε να επιλέξετε το μπορντό βαμβακερό πουλόβερ με στρογγυλή λαιμόκοψη από την GANT. Ολοκληρώστε με cozy επιλογές και σε bottoms, επιλέγοντας μία άνετη πλεκτή φούστα, όπως την γκρι mini πλισέ φούστα από BSB.

Συνεχίζοντας, τα πανωφόρια έχουν την τιμητική τους το φθινόπωρο, με πολλές διαφορετικές επιλογές σε σχέδια και χρώματα. Για τις πρώτες φθινοπωρινές μέρες, επιλέξετε ένα πιο ελαφρύ, όπως την χακί ζακέτα με τσέπες από το brand attrattivo. Για τις πιο κρύες ημέρες δε, προτιμήστε πιο χοντρά πανωφόρια όπως το κρεμ bomber jacket Serova από το κατάστημα attica, ή το μαύρο κοντό σταυρωτό παλτό από τα Pull & Bear. Εάν φυσικά έχετε κάποια έξοδο και αναζητείτε κάτι πιο καλό, η 'ALE σας έχει την λύση με το μπεζ καρό σακάκι με ζώνη, το οποίο θα σας κρατήσει στιλάτη και ζεστή στις βόλτες σας.

Τέλος, από τα must-have προϊόντα για ένα cozy φθινόπωρο δεν θα μπορούσε να λείπει ένα ζευγάρι ζεστές μπότες, και συγκεκριμένα, οι Classic Ultra mini platform UGG από τον Harala, οι οποίες θα σας κρατήσουν άνετη και ζεστή όλη την ημέρα.

Ο κόσμος του The Mall Athens σας υποδέχεται με όλα τα τελευταία νέα και τα trends που σας ενδιαφέρουν.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το The Mall Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m