Self-care: Όλα τα απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς για χαλάρωση και αναζωογόνηση

Με τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, είναι σημαντικό να εξασφαλίζετε λίγο χρόνο για χαλάρωση και περιποίηση. Ανακαλύψτε λοιπόν μερικά βασικά προϊόντα για μία ημέρα αποκλειστικά αφιερωμένη σε εσάς.

Ξεκινήστε με ένα αφρόλουτρο που θα καθαρίσει και θα αναζωογονήσει το δέρμα σας, όπως αυτό της σειράς Ritual of Karma με ανθό λωτού και λευκό τσάι, από Sephora. Ταυτόχρονα, φροντίστε τα μαλλιά σας χρησιμοποιώντας μια μάσκα εντατικής ενυδάτωσης, όπως την Weightless Hydrating της Moroccan Oil από το κομμωτήριο We Love Hair, που θα τα αφήσει ανάλαφρα και απαλά. Μετά το μπάνιο, εφαρμόστε ένα πλούσιο γαλάκτωμα σώματος για ενυδάτωση και απαλότητα, όπως αυτό της σειράς Persephone από το κατάστημα Fresh Line. Με αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου και γιασεμιού, υπόσχεται να σας προσφέρει χαλάρωση και ισορροπία.

Συνεχίστε με την περιποίηση του προσώπου, εντάσσοντας ένα ήπιο scrub με πορτοκάλι της DUST + CREAM, το οποίο θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και θα αφήνει το δέρμα σας λείο και ανανεωμένο. Ακολουθήστε με το serum βιταμίνης C της VitaSkin από Holland & Barrett, για να δώσετε λάμψη  στην επιδερμίδα σας, και ολοκληρώστε με την ενυδατική κρέμα προσώπου με βιταμίνη Ε από The Body Shop, που θα κλειδώσει το αποτέλεσμα, κρατώντας την ενυδατωμένη όλη την μέρα.

Για να ολοκληρώσετε την εμπειρία χαλάρωσης, φορέστε το άνετο ροζ μπουρνούζι της Greenwich Polo Club από Das Home και ψεκάστε το σώμα σας με ένα body mist λεβάντας από Korres.

Ο κόσμος του The Mall Athens σας υποδέχεται με όλα τα τελευταία νέα και τα trends που σας ενδιαφέρουν.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το The Mall Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m