Animal print: Πώς θα δημιουργήσετε τα πιο updated outfits φέτος το φθινόπωρο

Για ακόμα μία σεζόν, το animal print βρίσκει τη θέση του σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Πάντα relevant και ultra feminine, αυτό το print δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, προκαλώντας αίσθηση και ξεχωρίζοντας για τη διαχρονικότητά του. 

Ένα animal print φόρεμα είναι το bold item που μπορεί να δημιουργήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις χωρίς προσπάθεια. Μπορείτε, λοιπόν, να επιλέξετε το λεοπάρ φόρεμα σε στιλ πουκάμισο από το κατάστημα Mango και να προσθέσετε μόνο ένα ζευγάρι μαύρα παπούτσια, για το πιο εντυπωσιακό look ή ένα little animal print dress από το κατάστημα Zara. Από την άλλη, αν θέλετε να νιώθετε ξεχωριστές κάθε στιγμή της ημέρας, μπορείτε να εξετάσετε την επιλογή ενός σατέν λεοπάρ μπλέιζερ από το κατάστημα Mat Fashion, για outfits με extra wild elegance. 

Όσον αφορά στα bottoms που θα ολοκληρώσουν τις animal print εμφανίσεις σας, τι θα λέγατε για ένα ψηλόμεσο παντελόνι με λεοπάρ μοτίβο από το κατάστημα Access Fashion; Μάλιστα, μπορείτε να το συνδυάσετε με το must have αξεσουάρ στο οποίο «ορκίζεται» κάθε fashionista: Την μπεζ γυναικεία τσάντα ώμου από το κατάστημα Axel, που αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας. 

Αν υπάρχει ένα item, που οι πιο updated fashion insiders έχουν σίγουρα στην γκαρνταρόμπα τους και το ενσωματώνουν σε όλα τα καθημερινά τους ντυσίματα, αυτό είναι σίγουρα το animal print πουκάμισο. Οπότε, ένα πουκάμισο με λεοπάρ print και ασύμμετρο τελείωμα από το κατάστημα Toi&Moi, θα κάνει update στα looks σας. Αν τώρα θέλετε ένα πιο ιδιαίτερο item, οι επιλογές είναι δύο: Είτε το κερασί λεοπάρ σατέν πουκάμισο με δέσιμο από το κατάστημα Lynne, είτε το μπορντό animal print πουκάμισο από το κατάστημα Simple Caracters

Ο κόσμος του The Mall Athens σας υποδέχεται με όλα τα τελευταία νέα και τα trends που σας ενδιαφέρουν.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το The Mall Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m