Αυτά είναι τα φθινοπωρινά essentials για τα πιο stylish ανδρικά looks

Φθινόπωρο και ανανέωση πάνε μαζί, γι’ αυτό έφτασε η στιγμή να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας με όλες εκείνες τις τάσεις στο ανδρικό φθινοπωρινό στιλ 2024 που έχουν τραβήξει την προσοχή σας. Προτού, λοιπόν, βγάλετε από την ντουλάπα σας τα all-time classic φθινοπωρινά items, οργανώστε μία shopping list με τα essentials που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τους πιο ευφάνταστους συνδυασμούς τη νέα σεζόν. 

Αν υπάρχει ένα ultimate φθινοπωρινό item, αυτό είναι σίγουρα το τζιν. Οπότε, τι θα λέγατε για ένα σκούρο τζιν σε ίσια γραμμή από το κατάστημα Jack & Jones, για τα street style looks σας; Βέβαια, όταν μιλάμε για street style looks, ένα φουτέρ που θα μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί ως το βράδυ, δεν γίνεται να λείπει από την «εξίσωση». Ειδικά, το γκρι φούτερ με φερμουάρ και γιακά από το κατάστημα Lacoste. Από την άλλη, για τις περιστάσεις που επιβάλουν πιο επίσημα και chic outfits, ένα βαμβακερό, λαδί παντελόνι με ρεβέρ από το κατάστημα Rococo Uomo, είναι μία καλή επιλογή. 

Όσον αφορά στο ιδανικό πανωφόρι για τη φθινοπωρινή σεζόν, ένα λεπτό μπλε μπουφάν με φερμουάρ από το κατάστημα Manetti, είναι απαραίτητο τώρα που η θερμοκρασία κάνει απότομες αυξομειώσεις. Τι θα ήταν, όμως, η ανανέωση του ανδρικού φθινοπωρινού στιλ 2024, χωρίς το κατάλληλο refresh στα παπούτσια; Είτε, λοιπόν, επιλέξετε τα μπορντό sneakers Adidas Grand Court από το κατάστημα Intersport είτε τα αθλητικά παπούτσια σε μπλε και γαλάζιες αποχρώσεις από το κατάστημα New Balance, θα έχετε κάνει το απαραίτητο update στο στιλ σας. 

Autumn men style χωρίς τα απαραίτητα αξεσουάρ, δεν γίνεται. Γι’ αυτό, ένα μαύρο κλασικό δερμάτινο backpack με μεγάλη χωρητικότητα από το κατάστημα Bag Stories και ένα φινετσάτο και εύχρηστο ασημένιο ρολόι Classic PRX Tissot από το κατάστημα Oroloi.gr, είναι αυτά που χρειάζεστε. 

Ο κόσμος του The Mall Athens σας υποδέχεται με όλα τα τελευταία νέα και τα trends που σας ενδιαφέρουν.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το The Mall Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m