Τα key-pieces που θα ολοκληρώσουν κάθε γυναικεία και αντρική γκαρνταρόμπα

Οι ζεστές μέρες λειτουργούν ως υπενθύμιση πως το καλοκαίρι είναι -επιτέλους- εδώ και αυτό, ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει: Είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσετε την ανανέωση της καλοκαιρινής σας γκαρνταρόμπας. Τα key-pieces και τα trending στοιχεία λοιπόν, «έρχονται» να προστεθούν στα υπάρχοντα items της ντουλάπας σας για να τα κάνουν relevant. Εσείς ποια θα επιλέξετε;

Αρχικά, όσον αφορά στη γυναικεία γκαρνταρόμπα, αν υπάρχει ένα διαχρονικό item που αποτελεί τον «καμβά» της, αυτό είναι σίγουρα το λευκό πουκάμισο και συγκεκριμένα, το λευκό πουκάμισο με λεπτομέρειες από δαντέλα. Θα το βρείτε στο κατάστημα Replay. Ένα ακόμα κλασικό key-piece που είναι ευέλικτο και comfy, είναι η σαλοπέτα και συγκεκριμένα, η χακί Ground Work σαλοπέτα- σορτς από το κατάστημα Vans. Αν ωστόσο, φέτος το καλοκαίρι θέλετε να κάνετε τη διαφορά, τι θα λέγατε για ένα λιλά κοντό φόρεμα balloon από το κατάστημα Pull & Bear; Και επειδή, τα αξεσουάρ πάντα είναι σημαντικά για να δώσουν extra «πινελιές» στυλ στην εμφάνισή σας, το φετινό καλοκαίρι επιλέξτε τα κοκάλινα γυαλιά ηλίου Prada με καφέ ταρταρούγα και μωβ καθρέφτη φακό από το κατάστημα GrandOptical.

Από την άλλη, τα items που θα δομήσουν την ανδρική καλοκαιρινή ντουλάπα πρέπει κυρίως, να είναι ευέλικτα και άνετα. Γι’ αυτό μία denim loose βερμούδα Levi’s από το κατάστημα The Athlete’s Foot, δεν μπορεί να λείπει από τη shopping list σας. Φυσικά, μαζί με τα essentials, μία ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα χρειάζεται και τα statement items, που θα κάνουν τη διαφορά. Τι θα λέγατε λοιπόν, για ένα λινό πετρόλ πουκάμισο από το κατάστημα Manetti, που θα σας εκπροσωπήσει από το πρωί μέχρι το βράδυ ή ένα casual pool party πουκάμισο με μοτίβο σε dark navy απόχρωση από το κατάστημα Quiksilver, για extra coolness;

Το final level-up σε κάθε εμφάνισή σας αλλά και γενικότερα, στην καθημερινότητά σας τον Ιούνιο, θα το κάνουν τα Twins Fuse wireless Earbuds από το κατάστημα The Fixers, με συνολική διάρκεια μπαταρίας έως και 30 ώρες, για να τα έχετε παντού μαζί σας. 

Ο κόσμος του The Mall Athens σας υποδέχεται με όλα τα τελευταία νέα και τα trends που σας ενδιαφέρουν.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το The Mall Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m