Summer breeze: Τα αντρικά μαγιό που χρειάζεστε φέτος το καλοκαίρι για να είστε stylish και στην παραλία

Τα ανδρικά μαγιό αποτελούν το key-item των καλοκαιρινών διακοπών και όχι άδικα, αφού τα φοράτε στην παραλία, αλλά και κάνοντας βόλτες στο νησί. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να επιλέξετε αυτό που θα ταιριάξει στο στιλ σας και θα μπορείτε να το φορέσετε χωρίς δεύτερη σκέψη, σε όποιον καλοκαιρινό προορισμό και αν βρεθείτε. 

Ξεκινώντας, λοιπόν, με τα ανδρικά μαγιό βερμούδα με ριγέ μοτίβο, τα οποία με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, βρίσκονται πάντα στο προσκήνιο, τι θα λέγατε φέτος το καλοκαίρι να επιλέξετε ένα μπλε μαγιό με ρίγα, από το κατάστημα Superdry; Από την άλλη, αν επιθυμείτε να προσθέσετε extra «πινελιές» στιλ στις beachwear εμφανίσεις σας, τότε το dark navy μαγιό με μοτίβο από το κατάστημα Quiksilver, αλλά και το κοντό μπλε μαγιό boxer σε regular fit, με ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα από το κατάστημα Tezenis, είναι ό,τι χρειάζεστε. Ωστόσο, επειδή οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, ένα μαγιό βερμούδα με ντεγκραντέ μπλε print και αδιάβροχο ύφασμα από το κατάστημα Intimissimi Uomo, θα σας εκπροσωπήσει όπου και αν βρεθείτε. 

Για εσάς που σας αρέσουν τα έντονα χρώματα αλλά και τα ιδιαίτερα patterns, ένα λιλά μαγιό σορτς με φοίνικες από το κατάστημα Intersport ή ένα κόκκινο μαγιό printed με ιππόκαμπους από το κατάστημα Yamamay, πρέπει να είναι ανάμεσα στις επιλογές σας. Αν, ωστόσο, θέλετε να ξεφύγετε από τα κλασικά και να εξετάσετε μία πιο funky εκδοχή στο μαγιό που θα σας συνοδεύσει στην παραλία, τότε το McKenzie Phoenix μαγιό με ιδιαίτερο print και ανάλαφρο ύφασμα από το κατάστημα JD Sports, θα σας προσφέρει την άνεση και το coolness που έχετε ανάγκη. 

Last but not least, τα μονόχρωμα μαγιό, που είναι ό,τι πιο ευέλικτο και κομψό μπορείτε να προσθέσετε στην καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα. Μπορείτε να επιλέξετε, μάλιστα, ένα πιο eye-catching χρώμα, όπως το desert orange από το κατάστημα Columbia, για να το φοράτε όλη μέρα και να ξεχωρίζετε.

Ο κόσμος του The Mall Athens σας υποδέχεται με όλα τα τελευταία νέα και τα trends που σας ενδιαφέρουν.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το The Mall Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m