Πώς θα πάτε την άνεση του σπιτιού σας σε άλλο level με τις πιο smart συσκευές

Μάιος, ο μήνας που απολαμβάνετε τις τελευταίες στιγμές της άνοιξης και προετοιμάζεστε με ανυπομονησία για το καλοκαίρι που έρχεται. Η διάθεσή σας είναι ανάλογη της εποχής και η ανάγκη σας για ανανέωση αποτελεί το κίνητρο για να κάνετε ένα level-up στην καθημερινότητα σας στο σπίτι με τις πιο smart συσκευές.

Ο καφές αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στη daily routine σας και γι’ αυτό, η ανάγκη σας να τον γεύεστε, ακριβώς όπως επιθυμείτε κάθε στιγμή, είναι έντονη. Τι θα λέγατε λοιπόν, αν προσθέτατε στην καθημερινότητά σας μία μηχανή καφέ εσπρέσο Vertuo σε μαύρες και λευκές αποχρώσεις από το κατάστημα Nespresso; Από την άλλη, αν μένετε σε μία μεγάλη πόλη, όπως η Αθήνα, θέλετε να νιώθετε ασφαλείς, γι’ αυτό η ασύρματη κάμερα ασφαλείας ΤP-Link από το κατάστημα The Fixers, είναι αυτό που χρειάζεστε. Και επειδή την άνοιξη, οι αλλεργίες ξεκινάνε να σας «χτυπούν» την πόρτα, ένας καθαριστής αέρα Dyson από το κατάστημα Κωτσόβολος, είναι αυτός που θα φροντίσει για τη διατήρηση της καθαρής ατμόσφαιρας μέσα στο σπίτι σας.

Όταν κάνουμε αναφορά σε smart συσκευές που μπορούν να αναβαθμίσουν την άνεση του σπιτιού σας, δεν γίνεται να παραλείψουμε τις hi-tech συσκευές, που «έρχονται» να σας λύσουν τα χέρια. Αυτές είναι ο καινοτόμος κήπος εσωτερικού χώρου από το κατάστημα iStorm, που λειτουργεί αυτόνομα για να σας προσφέρει φρέσκα φρούτα και λαχανικά, η σκούπα ρομπότ Xiaomi από το κατάστημα Public, που πρόκειται να καθαρίζει μόνη της το σπίτι και η αυτόματη ταΐστρα για σκύλους και γάτες, αν έχετε κατοικίδιο, από το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Αν ωστόσο, είστε workaholics και κάποιες μέρες δουλεύετε από το σπίτι, αυτό που χρειάζεστε για το γραφείο σας είναι ένα επιτραπέζιο φωτιστικό δύο πλευρών Logitech, από το κατάστημα ΠΛΑΙΣΙΟ

Ο κόσμος του The Mall Athens σας υποδέχεται με όλα τα τελευταία νέα και τα trends που σας ενδιαφέρουν.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το The Mall Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m