Back to school: Ρούχα και παπούτσια για την επιστροφή στο σχολείο με στιλ

Καθώς η επιστροφή στα σχολεία πλησιάζει, είναι η ιδανική στιγμή να ανανεώσετε την back to school γκαρνταρόμπα των παιδιών σας με μοντέρνα και άνετα ρούχα, που συνδυάζουν την ευκολία και το στιλ.

Ξεκινήστε με πρακτικά items όπως μαλακές φόρμες και φούτερ, τα οποία θα μπορούν να φορεθούν καθημερινά και σε κάθε δραστηριότητα. Το παιδικό φούτερ με σλόγκαν Brooklyn από το κατάστημα Marks & Spencer θα ενθουσιάσει τα παιδιά με το μοντέρνο του design, ενώ το πράσινο παιδικό φούτερ color block με logo από GAP, θα προσθέσει μια δόση ζωντάνιας στα look τους. Για μία ολοκληρωμένη πρόταση, μπορείτε να επιλέξετε και ένα σετ μπλούζα με φερμουάρ και παντελόνι από την Lapin House, που θα προσφέρει άνεση και στιλ στην καθημερινή εμφάνιση των παιδιών σας. 

Για τις πιο καλές εμφανίσεις, η παιδική φούστα-σορτς καρό Prince of Wales από το κατάστημα United Colors of Benetton είναι η ιδανική επιλογή για ένα κομψό και ταυτόχρονα άνετο σύνολο. Αντίστοιχα, για ένα πιο cool στιλ για αγόρια, μπορείτε να επιλέξετε το σετ καρό πουκάμισο και μπλούζα από Mothercare.

Εξίσου απαραίτητα items για την επιστροφή στα θρανία είναι και τα αθλητικά παπούτσια, που θα συντροφεύουν τα μικρά σας στο τρέξιμο και το παιχνίδι. Επιλέξτε τα παιδικά αθλητικά παπούτσια Racer TR 23 EL της adidas από DPAM, ή τα παιδικά αθλητικά παπούτσια Running Jolt 4PS της ASICS από την Intersport και εξασφαλίστε τους άνεση και υποστήριξη σε κάθε τους κίνηση.

Τέλος, για την ώρα της χαλάρωσης, η κοντή βαμβακερή πιτζάμα με print Cool Kid από Tezenis είναι μια top επιλογή. Άνετη και διασκεδαστική, αυτή η πιτζάμα θα γίνει η αγαπημένη των παιδιών σας για τις ώρες που δεν βρίσκονται στο σχολείο.

Ο κόσμος του The Mall Athens σας υποδέχεται με όλα τα τελευταία νέα και τα trends που σας ενδιαφέρουν.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το The Mall Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m