Gym Time: Πως θα είστε κομψές και στιλάτες ακόμη και στο γυμναστήριο

Η καλοκαιρινή περίοδος είναι εδώ και σίγουρα η γυμναστική δεν λείπει από το πρόγραμμα σας. Άλλωστε, οι διακοπές πλησιάζουν και ένα πιο fitness lifestyle είναι όλα όσα χρειάζεται κάθε γυναίκα. Αρκεί φυσικά, να είναι stylish και κομψή ακόμη και κατά τη διάρκεια του gym time της. Είστε έτοιμες να μάθετε πώς θα τα καταφέρετε; 

Αρχικά, ένα αθλητικό σορτς είναι απαραίτητο για το gym time σας, έτσι ώστε να αισθάνεστε comfort n’ stylish. Γι’ αυτό, ένα πράσινο διάτρητο σορτς από το κατάστημα New Balance ή ένα κόκκινο υφασμάτινο σορτς από το κατάστημα Sugar Free, είναι τα πιο to the point items που αξίζουν μία θέση στην ντουλάπα σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να φορέσετε και ένα basic αθλητικό ρούχο, όπως το ποδηλατικό κολάν 25cm με υφή νεοπρένιο που θα βρείτε στο κατάστημα Oysho. Από την άλλη, αν θέλετε ένα item διαφορετικό, που μπορεί να φορεθεί στα casual occasions της everyday routine σας, η ροζ υφασμάτινη loose βερμούδα από το κατάστημα Bodytalk είναι αυτό που χρειάζεστε για όλες τις ώρες. 

Οποιοδήποτε bottom piece και εάν επιλέξετε, ένα είναι το σίγουρο: Μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα μοβ μπουστάκι από το κατάστημα Nike. Πρόκειται για το πιο ευκολοφόρετο ρούχο για τα καλοκαιρινά απογεύματα που σας βρίσκουν εντός ή ακόμη και εκτός γυμναστηρίου. Και επειδή, το must have item που θα πάει σε άλλο level το gym time σας, δεν είναι άλλο από το κατάλληλο αθλητικό παπούτσι, ιδού δύο ιδανικές επιλογές: Το αθλητικό παπούτσι τρεξίματος Aero Glide 2 από το κατάστημα Salomon ή το αθλητικό παπούτσι Asics από το κατάστημα Foot Locker

Αναρωτιέστε, τι επιπλέον χρειάζεστε για την πιο αναβαθμισμένη gym time εμπειρία σας; Μα φυσικά, τις κατάλληλες βιταμίνες και τα συμπληρώματα διατροφής που θα σας δίνουν καθημερινά, το boost που έχετε ανάγκη, για να είστε πάντα σε φόρμα. Διότι, με τις κάψουλες CLA από το κατάστημα Holland & Barrett, που ανεβάζουν τον μεταβολικό ρυθμό του οργανισμού, το μόνο σίγουρο είναι ότι το gym time σας θα έχει τα ιδανικά αποτελέσματα. 

Ο κόσμος του The Mall Athens σας υποδέχεται με όλα τα τελευταία νέα και τα trends που σας ενδιαφέρουν.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το The Mall Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m