7+1 flat παπούτσια που θα αναβαθμίσουν τα σύνολά σας

Τα flat παπούτσια έχουν επιστρέψει δυναμικά στη μόδα και κυριαρχούν όχι μόνο στη shopping list σας, αλλά και στη σκηνή του street style. Προσφέροντας άνεση και στιλ, αποτελούν την πιο chic go-to επιλογή για κάθε σύγχρονη γυναίκα, γιατί μπορούν και αναβαθμίζουν κάθε look με τον πιο stylish τρόπο.  

Οι μπαλαρίνες διεκδικούν και αυτό το φθινόπωρο μία θέση ανάμεσα στα αγαπημένα flats των fashion girls και αυτό γιατί ταιριάζουν σε κάθε περίσταση και μπορούν να φορεθούν με κάθε πιθανό συνδυασμό. Συγκεκριμένα, οι μαύρες μπαλαρίνες από το κατάστημα Clarks είναι ένα statement στοιχείο που μπορεί να αναβαθμίσει ακόμα και το πιο απλό σύνολο. Εναλλακτικά, τι θα λέγατε για ένα ζευγάρι κρεμ δερμάτινες μπαλαρίνες με μαύρες λεπτομέρειες από το κατάστημα Tsakiris Mallas, που μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε πιθανό look σας; Όσον αφορά τώρα στο balletcore, το κατάλληλο στιλ για να το υιοθετήσετε, είναι οι μυτερές μπαλαρίνες και ειδικότερα οι λεοπάρ μπαλαρίνες με λουράκι και αγκράφα από το κατάστημα Sante

Άνετα και λειτουργικά, τα μοκασίνια ανήκουν στα flats που έχουν μία θέση σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Και τα κυπαρισσί suede μοκασίνια από το κατάστημα Fratelli Petridi είναι μία επιλογή που αξίζει να εξετάσετε. Στην ίδια κατηγορία με τα μοκασίνια, ανήκουν και τα Mary Janes που το τελευταίο διάστημα έχουν κερδίσει έδαφος στον fashion κόσμο. Στο κατάστημα Parex, λοιπόν, μπορείτε να τα βρείτε σε burgundy απόχρωση με μπαρέτα. Για τις comfort εμφανίσεις σας, μπορείτε να επιλέξετε τα Ugg Cozy Clogs σε μπεζ απόχρωση από το κατάστημα Altershops Lab.

Last but not least, τα loafers που θα φορεθούν non-stop σε κάθε day-to-night εμφάνιση και συγκεκριμένα, τα μαύρα λουστρίνι loafers από το κατάστημα Migato.

Ο κόσμος του The Mall Athens σας υποδέχεται με όλα τα τελευταία νέα και τα trends που σας ενδιαφέρουν.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το The Mall Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m