How to: Πώς να αναδιαμορφώσετε την ντουλάπα σας με μερικά summer staples

Η καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας είναι από μόνη της ένα ιδιαίτερο «κεφάλαιο» και τα summer staples που τη διαμορφώνουν πρέπει να είναι elegant αλλά και σύγχρονα για να μπορούν να δείχνουν relevant σε κάθε περίσταση. Αν λοιπόν, θέλετε να αναδειχθείτε και φέτος σε best dressed, το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να αναδιαμορφώσετε την ντουλάπα σας με τα απαραίτητα essentials που θα δομήσουν τις πιο effortless εμφανίσεις.

Το καλοκαίρι είναι άμεσα συνδεδεμένο με την άνεση που προσφέρει ένα αέρινο φόρεμα. Πόσο μάλλον, το κοραλί midi κρουαζέ φόρεμα από το κατάστημα Parabita ή το πράσινο maxi φόρεμα με λινό και cut out από το κατάστημα Bershka, που «έρχoνται» να πρωταγωνιστήσουν σε κάθε θερινό σας αφήγημα. Από την άλλη, το πουκάμισο είναι αυτό το ευέλικτο summer staple της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας που με την ίδια ευκολία θα φορέσετε στην πόλη, την παραλία και το νησί. Γι’ αυτό, το μπλε floral πουκάμισο από το κατάστημα Axel αλλά και το cropped εμπριμέ πουκάμισο με δέσιμο από το κατάστημα Mango, είναι από τα items που γνωρίζετε ήδη ότι χρειάζεστε για κάθε περίσταση.

Με το denim στην πρώτη γραμμή για ακόμη μία καλοκαιρινή σεζόν, το ψηλόμεσο τζιν σορτς σε regular fit, από το κατάστημα Sugarfree, είναι μία απαραίτητη προσθήκη στην γκαρνταρόμπα σας. Βέβαια, όταν μιλάμε για must have pieces, ένα ροζ backpack με καπιτονέ μοτίβο από το κατάστημα M+K, αλλά και ένα βραχιόλι σε ροζ και πορτοκαλί αποχρώσεις από το κατάστημα Bijou Brigitte, που θα δώσει λάμψη και χρώμα σε κάθε look σας, δεν μπορεί να λείπει από την εξίσωση. 

Για να είστε ωστόσο, στυλάτες και προστατευμένες από τον ήλιο, χρειάζεστε σίγουρα ένα ψάθινο καπέλο με διακοσμητικά κοχύλια, από το κατάστημα Parfois, για να προσθέσει extra «πινελιές» στυλ σε κάθε εμφάνισή σας.

Ο κόσμος του The Mall Athens σας υποδέχεται με όλα τα τελευταία νέα και τα trends που σας ενδιαφέρουν.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το The Mall Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m