Το Veneti-Go! είναι η grab & go «στάση» που όλοι χρειαζόμαστε

Για εμάς, που δεν χάνουμε την ευκαιρία να ανακαλύπτουμε τις νέες talk of the town ποιοτικές αφίξεις, ο φετινός Ιούνιος μας έχει μία μοναδική έκπληξη: Το σύγχρονο και νεανικό concept Veneti-Go!, που επισκεφτήκαμε και αν μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε με δύο λέξεις, σίγουρα θα ήταν ευκολία και ευχαρίστηση.

Πράγματι, πρόκειται για ένα trendy και ολοκληρωμένο coffee and bakery concept, στη λογική του grab & go, που έχει σκοπό να προσφέρει γευστική εμπειρία στους λάτρεις του καλού καφέ και του νόστιμου και ποιοτικού snack, μέσα από το ολοκληρωμένο Venetis menu του. Ό,τι δηλαδή, χρειαζόμαστε μέσα στην ημέρα μας, για να πάρουμε το απαραίτητο boost και να βγάλουμε εις πέρας τα tasks που μας απομένουν.

Αν αναρωτιέστε, τι ήταν αυτό που μας έκανε να καθιερώσουμε το Veneti- Go!, ως την απαραίτητη «στάση» για διάλλειμα μέσα στην ημέρα μας, η απάντηση «κρύβεται» στις επιλογές που κάναμε και φυσικά, ικανοποίησαν πλήρως τους γευστικούς μας κάλυκες. Συγκεκριμένα, ανάμεσα από τα αλμυρά snacks που είχαμε να επιλέξουμε, εμείς καταλήξαμε σε ένα τυροκούλουρο ολικής άλεσης και ένα soft brioche με αυγό, που ήταν αρκετά για να πάρουμε μία «ανάσα» από το γεμάτο πρόγραμμά μας. 

Και επειδή, δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε στις πρωτότυπες προτάσεις γλυκισμάτων που υπήρχαν μπροστά στα μάτια μας, αποφασίσαμε να κάνουμε μερικά λεπτά ακόμα διάλλειμα, ώστε να ολοκληρώσουμε τη γευστική μας εμπειρία στο Veneti-Go!. Για τον λόγο αυτόν, επιλέξαμε μία μηλόπιτα με cranberry σε μορφή τάρτας που «χάιδεψε» γλυκά τους ουρανίσκους μας και τη συνοδεύσαμε με τον αγαπημένο μας double cappuccino. Και η αλήθεια είναι πως το αποτέλεσμα, μας άφησε ικανοποιημένες και μας προετοίμασε για την υπόλοιπη ημέρα στο γραφείο. 

Αδιαμφισβήτητα, οι στιγμές που διασκεδάζουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας, είναι εκείνες που βάζουν «σε παύση» τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας και μας φτιάχνουν τη διάθεση. Μία τέτοια στιγμή ήταν και η «στάση» μας στο Veneti-Go! που μας προσέφερε μία γευστική grab & go εμπειρία. Αν λοιπόν, μέχρι σήμερα ψάχνατε το μέρος εκείνο που θα σας δώσει το boost που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε τη μέρα σας, τώρα μόλις το ανακαλύψατε!

Ο κόσμος του The Mall Athens σας υποδέχεται με όλα τα τελευταία νέα και τα trends που σας ενδιαφέρουν.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το The Mall Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m