#Colorcrush: Τα χρώματα που θα φέρουν τo καλοκαίρι στο σπίτι σας

Εάν κάθε σεζόν αναζητάτε τρόπους να ανανεωθείτε, το φετινό καλοκαίρι σας έχουμε τη λύση! Διότι ο καλύτερος τρόπος να φέρετε καλοκαιρινά vibes στον προσωπικό σας χώρο, δεν είναι άλλος από τα color trends που υπόσχονται να μεταμορφώσουν το σπίτι σας στο πιο αισιόδοξο space.

Αν αναρωτιέστε πώς θα κάνετε το σπίτι σας να μοιάζει με έναν «ζωντανό» κόσμο χρωμάτων, τότε η απάντηση κρύβεται στον… καφέ σας και συγκεκριμένα, στην Pantone Limited Edition Vertuο μηχανή εσπρέσο σε πορτοκαλί απόχρωση, από το κατάστημα Nespresso. Εναλλακτικά, επιλέξτε τη Morris retro μηχανή espresso σε cream απόχρωση από το κατάστημα Κωτσόβολος, που θα κάνει cheer up σε κάθε σας στιγμή. Ωστόσο, για να απολαμβάνετε τον καφέ σας με την πιο playful διάθεση, ένα κόκκινο ποτήρι σε σχήμα φλαμίνγκο με καπάκι και καλαμάκι από το κατάστημα Tricks & Treats, είναι απαραίτητο. 

Nespresso
Μηχανή εσπρέσο Nespresso x Pantone
Μη διαθέσιμο
Κωτσόβολος
159,90 €

Προκειμένου να διαφοροποιήσετε τη διακόσμηση της κουζίνας σας, δεν χρειάζονται δομικές αλλαγές, παρά μόνο μερικά καλοκαιρινά διακοσμητικά που θα φέρουν την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Μία Maxwell & Williams πολύχρωμη πορσελάνινη πιατέλα της συλλογής Enchantment Estelle Michalides, από το κατάστημα Cook-Shop, μπορεί να προσθέσει ρομαντισμό στο τραπέζι σας, μαζί φυσικά με μία κίτρινη κανάτα σε σχήμα λεμονιού από το κατάστημα Flying Tiger Copenhagen. Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να εξετάσετε και την επιλογή ενός ρηχού πιάτου από ημιπορσελάνη από το κατάστημα Zara Home.

Για το μπαλκόνι σας, ένα γκρι ποτιστήρι με ξύλινες λεπτομέρειες από το κατάστημα ΙΚΕΑ, μπορεί να λειτουργήσει και ως ένα κομψό διακοσμητικό. Ενώ, αν θέλετε να προσθέσετε μερικές navy «πινελιές» στο μπάνιο σας, αρκεί να πείτε «ναι» στις κατάλληλες πετσέτες Greenwich Polo Club. Συγκεκριμένα, το μπλε σετ τριών τεμαχίων - brand Greenwich Polo Club, με διακοσμητικές ρίγες από το κατάστημα Das Home, είναι το ιδανικό. 

Ο κόσμος του The Mall Athens σας υποδέχεται με όλα τα τελευταία νέα και τα trends που σας ενδιαφέρουν.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το The Mall Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m