Νέα μοντέλα και νέες ψηφιακές υπηρεσίες στο ανανεωμένο κατάστημα της Ford στο «The Mall Athens»

H Ford Motor Ελλάς ενισχύει ακόμα περισσότερο την επιβλητική της παρουσία στο κατάστημά της στο The Mall Athens προσφέροντας τώρα στους επισκέπτες νέες, καινοτόμες ψηφιακές εμπειρίες και υπηρεσίες, τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν test drive με το νέο Kuga Plug-In Hybrid, καθώς και τη μοναδική ευκαιρία να δουν και να ενημερωθούν από πρώτο χέρι από εξειδικευμένο προσωπικό για τα νέα μοντέλα της Ford.

Πιο συγκεκριμένα, στο κατάστημα της Ford στο επίπεδο 3, οι επισκέπτες έχουν τώρα τη δυνατότητα να αντλήσουν όλες τις πληροφορίες που επιθυμούν για τα μοντέλα της εταιρείας, αλλά και να δουν από κοντά το δυναμικό Fiesta, το ταλαντούχο Focus, το παντοδύναμο νέο Ranger Raptor, την αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E καθώς και το Kuga Plug-In Hybrid, την κορυφαία πρόταση στην κατηγορία των επαναφορτιζόμενων υβριδικών SUV.

Ειδικά για το Kuga Plug-In Hybrid, η Ford Motor Ελλάς έχει προβλέψει τη δυνατότητα πραγματοποίησης ενός εξατομικευμένου test drive του αυτοκινήτου κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο. Έτσι όλοι όσοι το επιλέξουν, θα μπορέσουν να διαπιστώσουν από πρώτο χέρι τα μοναδικά ατού και πλεονεκτήματα του προηγμένου plug-in υβριδικού συστήματος κίνησης του premium SUV της Ford, τη δυνατότητα αθόρυβης κίνησης του οχήματος με μηδενικές εκπομπές ρύπων, αλλά και την άνεση και πολυτέλεια που απλόχερα προσφέρει το προσεγμένο σε κάθε πτυχή εσωτερικό του.

Προγραμματισμός test drive μέσα από τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες Ford

Οι πελάτες έχουν τώρα δύο καινοτόμα ψηφιακά εργαλεία προκειμένου να προγραμματίσουν γρήγορα και εύκολα το test drive του νέου Ford Kuga PHEV.

Ο προγραμματισμός μπορεί τώρα να γίνει ηλεκτρονικά από την οθόνη ενός υπολογιστή, tablet ή smartphone, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Ford στην Ελλάδα στη διεύθυνση https://www.ford.gr/request-a-test-drive?vehicleCode=00W .

Εναλλακτικά, ο προγραμματισμός της δοκιμαστικής οδήγησης του νέου Kuga PHEV μπορεί να ολοκληρωθεί με εξίσου απλά βήματα μέσω της νέας ψηφιακής υπηρεσίας εικονικής επίσκεψης μέσω βιντεοκλήσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.ford.gr/useful-information/video-call.

Η καινοτόμα υπηρεσία εικονικής επίσκεψης μέσω βιντεοκλήσης, εκτός από τον απρόσκοπτο προγραμματισμό ενός test drive, προσφέρει στους πελάτες ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον επικοινωνίας μέσω εικόνας με εξειδικευμένους εκπροσώπους της Ford, οι οποίοι είναι σε θέση να τους ξεναγήσουν εικονικά στο κατάστημα, να λύσουν κάθε απορία τους για τα μοντέλα Ford και να τους ενημερώσουν για μια σειρά θεμάτων, όπως είναι για παράδειγμα τα προωθητικά προγράμματα και οι τρέχουσες προσφορές χρηματοδότησης της εταιρείας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το κατάστημα της Ford τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

Καθημερινές: 10:00-21:00

Σάββατο: 10:00-20:00

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-6109304

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m