Τα εμπορικά καταστήματα είναι κλειστά.
To foodcourt είναι κλειστό.
Tα εστιατόρια είναι ανοιχτά 11:00 - 01:00.
Το φαρμακείο είναι κλειστό.
Το parking είναι ανοιχτό 08:30 - 02:00.
Eurobank: κλειστή / Εθνική Τράπεζα Ibank Store: κλειστό
Το γραφείο πληροφοριών είναι κλειστό.
Language
!

Υπολογιστές, Πολυμέσα, Επικοινωνία

ΕΠΙΠΕΔΟ 1

Τα ΓΕΡΜΑΝΟΣ Central στο Mall δεν είναι απλώς μια πρόταση αλλά μια μοναδική εμπειρία αγοράς. Ο συνολικός σχεδιασμός του καταστήματος βασίστηκε στη φιλοσοφία της άρτιας εξυπηρέτησης και εύκολης πλοήγησης του επισκέπτη μέσα στο κατάστημα.

Μελετημένο στη λεπτομέρειά του, χρώματα και ευδιάκριτες επιγραφές τμηματοποιούν το χώρο σε ενότητες ανά κατηγορία προϊόντων και υπηρεσιών: «ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ» για κινητή τηλεφωνία, «ΟΡΓΑΝΩΝΩ» για σταθερή τηλεφωνία και Internet, «ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ» για ψηφιακές κάμερες, «ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ» για παιχνιδομηχανές. Η εξειδικευμένη γνώση των υπαλλήλων συμβάλλει στην ολοκληρωμένη ενημέρωση του καταναλωτή, ώστε ο τελευταίος να προχωρήσει στην πιο ωφέλιμη για αυτόν επιλογή.

Αξιοποιώντας το γεγονός ότι 1 στους 2 καταναλωτές εμπιστεύονται το ΓΕΡΜΑΝΟ για το Service του κινητού τους, στο ΓΕΡΜΑΝΟΣ Central δίδεται ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα After Sales Support. Σε ειδική ενότητα, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει από κοντά την ενδιαφέρουσα και πολύπλοκη αυτή διαδικασία από εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό.

Περιγραφή εταιρίας:
Το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ επισημαίνει την έναρξη της επιχειρησιακής δραστηριότητάς μας στην ελληνική αγορά. Η επιτυχία της αλυσίδας απεικονίζεται στα 700 καταστήματα που αναπτύσσονται με την αίσθηση ευθύνης για την προώθηση της ελληνικής επιχειρησιακής δραστηριότητας μέσα και πέρα από τα σύνορά μας. Με την παρουσία σε 4 ευρωπαϊκές χώρες
(Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, και πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας), η επιχείρηση καλύπτει μια αγορά που υπερβαίνει τα 50 εκατομμύρια καταναλωτές. Ο κύριος στόχος του δικτύου είναι να συνδέσει το καθημερινό άτομο με την τεχνολογία. Η πανελλαδική κάλυψη του δικτύου (400 καταστήματα στην Ελλάδα), παράλληλα με την ικανή στρατηγική επικοινωνίας της, έχει προσφέρει τη μεγάλη αναγνώριση στο όνομα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, στα προϊόντα τηλεπικοινωνιών και στον τομέα των υπηρεσιών. Η δυναμική αύξηση του δικτύου έχει ενισχυθεί πολύ από την εκμετάλλευση του συστήματος δικαιοπαροχής (franchising system).

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τηλέφωνο:
Email:
Copyright © 2023 The Mall Athens. All rights reserved. Το The Mall Athens και τα καταστήματά του δεν ευθύνονται για τυχόν λάθη και αλλαγές.
Registered Office: BNDB