Οι προσθήκες με τις οποίες θα δημιουργήσετε το πιο high tech γραφείο

Αν είστε workaholics, αρκεί να επενδύσετε στα κατάλληλα προϊόντα τεχνολογίας και σε «έξυπνα» gadgets, για να δημιουργήσετε το πιο high tech γραφείο και να κάνετε level up στις επαγγελματικές σας δεξιότητες.

Για εσάς που περνάτε πολλές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή σας, δεν υπάρχει καλύτερο «δώρο» από την gaming καρέκλα «Anda Seat» από τεχνητό μαύρο δέρμα, που θα βρείτε στο κατάστημα Public. Φυσικά, για να μην χρειάζεται να μετακινείστε ούτε για να πατήσετε τον διακόπτη για το φως, επιλέξτε να προσθέσετε στο high tech γραφείο σας, το τηλεχειριστήριο Styrbar από έξυπνο ανοξείδωτο ατσάλι, που μπορείτε να δοκιμάσετε στο κατάστημα ΙΚΕΑ. Συνδυαστικά με τη βάση στήριξης γραφείου SATECHI για το tablet σας, που αποτελεί και Hub 4 Θέσεων από το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, θα σας λύσουν τα χέρια. Πρόκειται για τις πιο smart προσθήκες που μπορείτε να εντάξετε στην καθημερινότητά σας στο γραφείο. 

Πολλές φορές, τα gadgets που χρησιμοποιείτε κατά τη διάρκεια ενός απαιτητικού οκταώρου στο γραφείο, είναι που κάνουν τη διαφορά. Τι λέτε, λοιπόν, να επιλέξετε το tablet 10.3’’ Lenovo Smart Paper για να γράφετε, να κρατάτε σημειώσεις, να σχεδιάζετε με ακρίβεια ή να διαβάζετε; Εναλλακτικά, επιλέξτε το νέο αδιάβροχο tablet Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 14.6’ σε γκρι χρώμα, με καλαίσθητο σχεδιασμό και άκαμπτο πλαίσιο σε προνομιακή τιμή από το κατάστημα Nova, συνδυάζοντάς το με τα προγράμματα σταθερής και κινητής για γρήγορο Internet και απεριόριστη επικοινωνία.

Lenovo Official Store
499 €

Από τα έξυπνα gadgets δεν λείπουν και τα αξεσουάρ που μπορείτε να έχετε στο γραφείο σας, όπως το ασύρματο με bluetooth ποντίκι Graphite της σειράς MX Master 3 από τη Logitech, που θα βρείτε στο κατάστημα The Fixers. Στη λίστα με τα tech must-haves βρίσκεται και η οθόνη Dell 27’’, ώστε να συνεχίζετε χωρίς κούραση οποιοδήποτε project καλείστε να φέρετε εις πέρας.

Ο κόσμος του The Mall Athens σας υποδέχεται με όλα τα τελευταία νέα και τα trends που σας ενδιαφέρουν.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το The Mall Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m