Οι 9+1 λαμπάδες που θα ενθουσιάσουν το βαφτιστήρι σας

Εάν είστε νονά ή νονός και αυτή η περίοδος σας βρίσκει σε αναζήτησή της πασχαλινής λαμπάδας που θα φέρει το χαμόγελο στα αγαπημένα σας βαφτιστήρια, παρακάτω θα βρείτε επιλογές σε πασχαλινές λαμπάδες για όλες τις ηλικίες.

Όπως σε κάθε γιορτή, τα παιδιά έχουν την τιμητική τους, για αυτό και τα σχέδια στις λαμπάδες είναι όλα ξεχωριστά με σκοπό να ενθουσιάσουν μικρές και μικρούς. Εάν πρόκειται για το πρώτο Πάσχα για το βαφτιστήρι σας, τότε η πιο κατάλληλη πασχαλινή λαμπάδα είναι αυτή με σχέδιο ξύλινης πιπίλας - brand LifeLikes, κατάστημα Mothercare. Για την μικρή σας μπαλαρίνα, υπάρχει κάτι καλύτερο από μια χειροποίητη λαμπάδα με μια αυθεντική tutu -κατάστημα Comfuzio ή μια ροζ λαμπάδα με μπρελόκ μπαλαρίνας - κατάστημα Nassia Gems;

Οι μικρές πριγκίπισσες θα ενθουσιαστούν με την πασχαλινή λαμπάδα που έρχεται μαζί με ένα Unicorn αυγό έκπληξη -brand Rainbocorns, κατάστημα My Daily Spot. Από την άλλη, μια λαμπάδα που ταιριάζει με την εποχή είναι η λαμπάδα με τούλινο φιόγκο και λουλούδια -κατάστημα Lapin House. Τα μεγαλύτερα κορίτσια που τρελαίνονται για αξεσουάρ σίγουρα θα λατρέψουν την λαμπάδα με βραχιόλι ματάκι -κατάστημα Anna Maria Mazaraki, που θα φορέσουν ακόμη και μετά τις γιορτές.

Για τους νονούς που ψάχνουν μια λαμπάδα που θα ενθουσιάσει τον μικρό τους, αυτή θα μπορούσε να είναι η λαμπάδα Speed που έρχεται μαζί με δύο αμάξια -κατάστημα Lego® Store. Για τα πιο μικρά αγοράκια, επιλέξτε είτε την λαμπάδα King of the Jungle που θα τους χαρίσει μαζί και δώρο μια κουδουνίστρα - κατάστημα DPAM ή την γαλάζια λαμπάδα με μπρελόκ ματάκι -brand Perfect Match, κατάστημα Public.

Οι μικροί που αγαπούν να παίζουν στη θάλασσα, θα ξετρελαθούν με την μπλε - ναυτική λαμπάδα με διακοσμητικό ξύλινο φάρο -κατάστημα Πλαίσιο, που μπορούν έπειτα να χρησιμοποιήσουν ως décor στο δωμάτιο τους.

Ο κόσμος του The Mall Athens σας υποδέχεται με όλα τα τελευταία νέα και τα trends που σας ενδιαφέρουν.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το The Mall Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m