Κεφάλαιο βαλίτσα: Tι να πακετάρετε για μια εξόρμηση στην εξοχή

Μπορεί τα επαναλαμβανόμενα τριήμερα να πέρασαν, ωστόσο όσο ο καιρός γίνεται θερμότερoς, η ανάγκη για απόδραση ακόμη και αν αυτή αφορά μια σύντομη εξόρμηση στην εξοχή, γίνεται όλο και πιο έντονη. Όπως σε όλες τις συνθήκες, έτσι και στις αποδράσεις υπάρχουν κάποια must-have items.

Πρώτο και βασικότερο είναι το κεφάλαιο βαλίτσα. Στην περίπτωση της εξόρμησης, θα χρειαστείτε μια βαλίτσα μεσαίου μεγέθους που να χωράει όλα τα απαραίτητα και να έχει μοντέρνο σχεδιασμό όπως η Respark Spinner -κατάστημα Samsonite. Πάνω σε αυτήν μπορείτε να προσθέσετε μια μοντέρνα τσάντα backpack με πολλές θήκες -κατάστημα M+K για όποια δραστηριότητα και αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε στην εκδρομή σας.

Εφόσον η θερμοκρασία αυξάνεται είναι απαραίτητο να τηρείτε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας ενάντια στις υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου ώστε να απολαύσετε την εκδρομή σας με ασφάλεια. Για τον λόγο αυτό, προμηθευτείτε ένα αντηλιακό υψηλής προστασίας με SPF50 και τεχνολογία Second Skin -brand Frezyderm, κατάστημα Φαρμακείο Κάτσαρης και ένα καπέλο με μοντέρνο σχέδιο -κατάστημα Maco για να είστε προστατευμένοι και in-fashion.

Για τις γυναίκες που θέλετε να είστε άνετες και fashionable, προτιμήστε ένα outfit σε nude τόνους που κάνει match με τα χρώματα της φύσης, όπως η φόρμα με λάστιχο -κατάστημα Sugarfree, η οποία μπορεί να συνδυαστεί με την αντίστοιχη μπλούζα και ένα trench coat σε μπεζ χρώμα επίσης -κατάστημα Parabita, το οποίο μπορείτε να φορέσετε day-to-night με ένα πιο επίσημο ή ένα πιο casual ντύσιμο. Μην παραλείψετε να επιλέξετε ένα άνετο και trendy παπούτσι που θα είναι σύμμαχος σας ακόμη και στις πιο extreme δραστηριότητες, όπως ένα sneaker με σχέδιο πολύχρωμων κορδονιών -κατάστημα Stradivarius.

Για τους άντρες, αρκεί ένα πλισέ κοντομάνικο πουκάμισο -κατάστημα Bershka το οποίο συνδυάζετε άψογα με το αντίστοιχο παντελόνι είτε με μια loose fit φόρμα και ένα σετ μαύρα sneakers για να αναδείξετε το στιλ σας .

Ο κόσμος του The Mall Athens σας υποδέχεται με όλα τα τελευταία νέα και τα trends που σας ενδιαφέρουν.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το The Mall Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m