Τα εμπορικά καταστήματα είναι ανοιχτά 10:00 - 21:00.
To foodcourt είναι ανοιχτό 08:30 - 23:00.
Tα εστιατόρια είναι ανοιχτά 11:00 - 01:00.
Το φαρμακείο είναι ανοιχτό 09:00 - 21:00.
Το parking είναι ανοιχτό 08:30 - 02:00.
Eurobank: κλειστή / Εθνική Τράπεζα Ibank Store: 10:00 - 20:00.
Το γραφείο πληροφοριών είναι ανοιχτό 08:30 - 22.00.
Language
!

Οπτικά

ΕΠΙΠΕΔΟ 2

Μέλος της μεγαλύτερης εταιρείας οπτικών στον κόσμο, προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία οπτικών ειδών (γυαλιών οράσεως, γυαλιών ηλίου, φακών επαφής και αξεσουάρ) σε πρωτότυπα σχέδια καταξιωμένων σχεδιαστών, σε τιμές προσιτές, ώστε να μπορούν όλοι να τα αγοράσουν, χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις σε θέματα υγείας και ποιότητας.

Εξειδικευμένοι και κατάλληλα καταρτισμένοι οπτικοί σας υποδέχονται και σας εξυπηρετούν, ελέγχοντας την όρασή σας και σχεδιάζοντας την καλύτερη δυνατή λύση στο πρόβλημα της όρασής σας σύμφωνα με μια απλή διαδικασία εξυπηρέτησης και εξατομικευμένης συμβουλευτικής, ενώ παράλληλα περιηγείστε σε ένα περιβάλλον όπου όλα είναι ξεκάθαρα, απλά και χωρίς δυσνόητες ιατρικές ορολογίες. Δεσμευόμαστε γραπτώς για την απόλυτη ικανοποίησή σας και την εφόρου ζωής συντήρηση των γυαλιών σας. Διαφορετικά σας επιστρέφουμε τα χρήματα πίσω.

Οι μοναδικοί στην ελληνική αγορά που αντικαθιστούμε με έκπτωση 80% τα γυαλιά σε περίπτωση σοβαρής φθοράς ή θραύσης με νέα, ώστε να μη μείνετε ποτέ χωρίς γυαλιά. Θέλουμε κάθε πελάτης μας να είναι ευχαριστημένος. Αυτή η επιθυμία μας οδηγεί να είμαστε η πλέον πρωτοπόρος εταιρεία καταστημάτων οπτικών στην Ελλάδα και τον κόσμο.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τηλέφωνο:
Email:
Copyright © 2023 The Mall Athens. All rights reserved. Το The Mall Athens και τα καταστήματά του δεν ευθύνονται για τυχόν λάθη και αλλαγές.
Registered Office: BNDB