Τα εμπορικά καταστήματα είναι κλειστά.
To foodcourt είναι κλειστό.
Το φαρμακείο είναι κλειστό.
Το parking είναι ανοιχτό 08:30 - 02:00.
Eurobank: κλειστή / Εθνική Τράπεζα Ibank Store: κλειστό
Το γραφείο πληροφοριών είναι κλειστό.
Language
!

Ζαχαροπλαστεία & Παγωτά, Food & Drink

ΕΠΙΠΕΔΟ 3

Cinnabon® . Όλα ξεκίνησαν με έναν πατέρα, έναν γιο και μια αποστολή για να δημιουργηθεί  από το μηδέν το καλύτερο ρολό κανέλας του κόσμου. Προσθέστε έναν διάσημο αρτοποιό, μήνες δοκιμών και σφαλμάτων, εκατοντάδες διαφορετικές συνταγές και - BOOM! - Έχεις την γλυκιά  τελειότητα που σύντομα έγινε η ταυτότητα Cinnabon®.

Όταν το δίδυμο πατέρας-κατέληξαν στον πιο μαγικό συνδυασμό εξαιρετικών συστατικών από όλο τον κόσμο, ήξεραν ότι είχαν δημιουργήσει την τέλεια συνταγή. Έτσι στις 4 Δεκεμβρίου 1985, μεταμόρφωσαν το σκληρή τους δουλεία και το όνειρο  τους ε μια πεντανόστιμη  πραγματικότητα με το άνοιγμα του πρώτου καφέ Cinnabon® στο SeaTac Mall στο Σιάτλ της Ουάσιγκτον.

Το Cinnabon® είναι πλέον ένα από τα πιο αναγνωρισμένα και περιζήτητα brands  παγκοσμίως. Θα μας βρείτε όπου ψωνίζετε, ταξιδεύετε, γευματίζετε και παίζετε, για να απολαύσετε τα διάσημα ρολά κανέλας μας  , είτε σε κάποιο κατάστημα είτε σπίτι σας. Και τα καλύτερα νέα είναι ότι το Cinnabon μόλις ξεκίνησε.

Μέχρι σήμερα, η εμπειρία Cinnabon συνεχίζει να μεγαλώνει σε νέα ύψη. Με πάνω από 1500 τοποθεσίες και σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο, το μενού έχει πλέον επεκταθεί για να προσφέρει νέα πιο συναρπαστικά γευστικά μονοπάτια  . .

 Όποια και αν είναι η διάθεσή σου, πιστεύουμε πως η ζωή χρειάζεται Frosting®. Η δήλωση μας αυτή αντικατοπτρίζει τις παγκοσμίου φήμης δημιουργίες μας, αλλά ακόμα περισσότερο δίνει νόημα στον λόγο που είμαστε εδώ: Προσφέρουμε στιγμές χαράς που ομορφαίνουν την ζωή σας. Τα Cinnabon είναι η δική σου μικρή απόδραση. Το frosting στην ζωή σου...

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τηλέφωνο:
Email:
Copyright © 2022 The Mall Athens. All rights reserved. Το The Mall Athens και τα καταστήματά του δεν ευθύνονται για τυχόν λάθη και αλλαγές.
Registered Office: BNDB