Τα εμπορικά καταστήματα είναι κλειστά.
To foodcourt είναι κλειστό.
Tα εστιατόρια είναι ανοιχτά 11:00 - 01:00.
Το φαρμακείο είναι κλειστό.
Το parking είναι ανοιχτό 08:30 - 02:00.
Eurobank: κλειστή / Εθνική Τράπεζα Ibank Store: κλειστό
Το γραφείο πληροφοριών είναι κλειστό.
Language
!

Είδη σπιτιού

ΕΠΙΠΕΔΟ 4

Ένα Νέο κατάστημα ΙΚΕΑ «νέας γενιάς» ανοίγει τις πόρτες του, στο The Mall Athens. Στo κατάστημα ΙΚΕΑ Τhe Mall Athens, μπορείτε να αγοράσετε άμεσα αξεσουάρ και μικρότερα έπιπλα που μεταφέρονται μέσα σε μία μπλε τσάντα ΙΚΕΑ, ενώ για τα μεγαλύτερα έπιπλα θα μπορείτε να βάλετε παραγγελία για παράδοση στο σπίτι ή για δωρεάν παραλαβή από τα καταστήματα ΙΚΕΑ στο Αεροδρόμιο και τον Κηφισό. Ελάτε να το γνωρίσετε από κοντά στον 4ο όροφο του The Mall Athens.

Tο κατάστημα ΙΚΕΑ στο The Mall Athens έκτασης 1.900 τ.μ., προσφέρει πάνω από 1.300 άμεσα διαθέσιμους κωδικούς, που ανανεώνονται διαρκώς και χαρίζουν έμπνευση κάθε φορά, σε κάθε επίσκεψη. Ταυτόχρονα όλα τα αγαπημένα προϊόντα IKEA είναι διαθέσιμα για παραγγελία.

Όλα τα προϊόντα IKEA έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη λειτουργικότητα, τη σωστή ποιότητα, τον όμορφο σχεδιασμό, τη βιωσιμότητα και την προσιτή τιμή με στόχο τη δημιουργία μίας καλύτερης καθημερινής ζωής στο σπίτι.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τηλέφωνο:
Email:
Copyright © 2023 The Mall Athens. All rights reserved. Το The Mall Athens και τα καταστήματά του δεν ευθύνονται για τυχόν λάθη και αλλαγές.
Registered Office: BNDB