Τα εμπορικά καταστήματα είναι κλειστά.
To foodcourt είναι κλειστό.
Tα εστιατόρια είναι κλειστά.
Το φαρμακείο είναι κλειστό.
Το parking είναι κλειστό.
Eurobank: κλειστή / Εθνική Τράπεζα Ibank Store: κλειστό
Το γραφείο πληροφοριών είναι κλειστό.
Language
!

Μόδα unisex, Παιδική μόδα

ΕΠΙΠΕΔΟ 1

Καλοκαίρι του '69: Ο άνθρωπος έκανε το πρώτο βήμα στο φεγγάρι. Σχεδόν 450.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στη Νέα Υόρκη για να γίνουν μάρτυρες της ιστορικής συναυλίας στο Woodstock. Η Doris και ο Don Fisher άνοιξαν το πρώτο κατάστημα Gap στο Σαν Φρανσίσκο των Η.Π.Α. με σκοπό να διευκολύνουν την εμπειρία του πελάτη στο κατάστημα και παράλληλα να προσφέρουν ρούχα σε μια μεγάλη γκάμα στυλ και εφαρμογών.

Από το 1969, οι πελάτες έρχονται στη Gap για να βρουν σύγχρονα, casual ρούχα και αξεσουάρ μέσω των οποίων θα εκφράσουν το προσωπικό τους στυλ. Στις μέρες μας, η Gap συνεχίζει να αποτελεί το δημοφιλέστερο προορισμό για τα απαραίτητα ρούχα μιας γκαρνταρόμπας, όπως T-shirt, φούτερ με κουκούλα, παντελόνια με πολύ καλή εφαρμογή και JEANS. Αν και η εταιρεία ξεκίνησε με ένα προϊόν, από τότε έχει αναπτύξει τα προϊόντα Gap, GapKids και babyGap. Η Gap έχει γίνει κοινωνικό πρότυπο, καθώς προσφέρει ρούχα και αξεσουάρ με μοντέρνο και καθημερινό στυλ που αποπνέει αυτοπεποίθηση, σε πελάτες σε όλο τον κόσμο.ελληνική αγορά.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τηλέφωνο:
Email:
Copyright © 2023 The Mall Athens. All rights reserved. Το The Mall Athens και τα καταστήματά του δεν ευθύνονται για τυχόν λάθη και αλλαγές.
Registered Office: BNDB