Kayak: Το μέρος που δίνει «γεύση» στο καλοκαίρι μας με τους πιο premium συνδυασμούς

Βρισκόμαστε ήδη στην «καρδιά» του καλοκαιριού και το μόνο που ζητάμε, είναι στιγμές χαλάρωσης, απόλαυσης και δροσιάς στα διαλείμματα από το γραφείο αλλά και τις βόλτες μας. Αν λοιπόν και τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν, θέλουμε να δημιουργήσουμε τις πιο δροσερές και «γλυκιές» στιγμές, ο προορισμός είναι ένας: Kayak

Πράγματι, πρόκειται για το place to be του φετινού καλοκαιριού, μιας και προσφέρει εδώ και 30 χρόνια premium παγωτά και γλυκά με πλούσια γεύση και αναπάντεχους γαστρονομικούς συνδυασμούς σε κάθε επισκέπτη. Και όλα αυτά φυσικά, χάρη στη δημιουργία συνταγών με τον πιο φυσικό τρόπο και τις πιο εκλεκτές πρώτες ύλες. Εμείς, λοιπόν, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν χάσαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε το κατάστημα Kayak στο The Mall Athens, για να δοκιμάσουμε όσες περισσότερες γεύσεις μπορούμε. Και κάπως έτσι, το μενού -το οποίο είναι διαμορφωμένο με τις ξεχωριστές γεύσεις παγωτού από φρέσκο γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος, αληθινά φρούτα και premium ποικιλίες σοκολάτας- μας έδωσε απευθείας το διάλειμμα δροσιάς που τόσο είχαμε ανάγκη. Από Banoffee και Ferrero μέχρι τη νέα γεύση «Biscoff» με καραμελωμένα μπισκότα σε χωνάκι, οι επιλογές ήταν πολλές. 

Ωστόσο, μετά από ώρα σκέψης, καταλήξαμε να επιλέξουμε μία μπάλα Mango Ginger Jasmine σορμπέ, μία παιχνιδιάρικη μείξη πουρέ mango με άρωμα γιασεμιού, πασπαλισμένο με μία δόση ginger, αλλά και μία μπάλα Μέντα με λαχταριστό Choco Chips, που ικανοποίησε πλήρως τους γευστικούς μας κάλυκες. Και επειδή, δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε μπροστά στις πρωτότυπες γεύσεις Kayak που μας «καλούσαν» να τις δοκιμάσουμε, στο «καλοκαιρινό» menu μας προστέθηκε μία μπάλα Μαστίχα με ροζ πιπέρι και γεύση πάβλοβα με τραγανά κομμάτια από μαρέγκα που ενώνονται με κρέμα παγωτό και κομμάτια κεράσι. Και το αποτέλεσμα, πράγματι, μας δικαίωσε και μας έδωσε το boost που χρειαζόμασταν για την υπόλοιπη μέρα. 

Μία δοκιμή των αγαπημένων παγωτών Kayak ήταν αρκετή, για να μας θυμίσει τη σημασία μιας αυθεντικής και premium γεύσης. Αν λοιπόν και εσείς είστε λάτρεις του παγωτού και ψάχνετε το μέρος που θα δώσει «γεύση» στο καλοκαίρι σας, μόλις το βρήκατε.

Ο κόσμος του The Mall Athens σας υποδέχεται με όλα τα τελευταία νέα και τα trends που σας ενδιαφέρουν.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το The Mall Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m