Η back to school checklist με τα απαραίτητα για την επιστροφή στα θρανία

Back to school προετοιμασία και επιστροφή στην καθημερινότητα μετά τις διακοπές πηγαίνουν συνήθως μαζί. Υπάρχει, λοιπόν, ένας τρόπος να κάνετε την επιστροφή των μικρών σας στα θρανία, όσο πιο ευχάριστη γίνεται με την οργάνωση της shopping list με ρούχα για την πρώτη μέρα στο σχολείο, σχολικά είδη αλλά και αξεσουάρ για τη νέα σχολική χρονιά.

Από τη λίστα με τα σχολικά είδη δεν γίνεται να λείπει η σχολική τσάντα δημοτικού που θα συνοδεύει το παιδί σας καθημερινά. Έτσι, η ροζ τσάντα με λιλά λεπτομέρειες και κίτρινο logo από το κατάστημα adidas είναι η ιδανική για το μικρό σας κορίτσι. Αν θέλετε, ωστόσο, η επιστροφή στα θρανία να γίνει ακόμα πιο διασκεδαστική, μην ξεχάσετε να προμηθευτείτε τρία βασικά must- have items: Το πολύχρωμο τετράδιο από το κατάστημα ΠΛΑΙΣΙΟ, την κασετίνα Wednesday σε μοβ και μαύρες αποχρώσεις από το κατάστημα Public και τα χρωματιστά μολύβια με άρωμα φράουλας από το κατάστημα Tricks & Treats, που θα τη γεμίσουν. 

Αφού εξοπλίσατε τον μικρό σας μαθητή με τα απαραίτητα σχολικά είδη, ήρθε η στιγμή για τα ρούχα για την πρώτη μέρα στο σχολείο και συγκεκριμένα, για μία μπλε ζακέτα- φούτερ από το κατάστημα Vans, που θα του προσφέρει extra coolness. Όσον αφορά στα παιδικά sneakers, τα αθλητικά σε λευκές, μπλε και πράσινες αποχρώσεις από το κατάστημα The Athlete’s Foot, πρόκειται να προσφέρουν στο παιδί σας την άνεση που χρειάζεται. Από την άλλη, αν θέλετε να του προσφέρετε έξτρα «πινελιές» στυλ, το κόκκινο καπέλο με τον Sasuke, τον αγαπημένο χαρακτήρα anime όλων των αγοριών, από το κατάστημα Sneaker Cage, είναι το ιδανικό. 

Last but not least, το παιδικό παγούρι- θερμός με σχέδιο «Μικροί κύριοι και μικρές κυρίες» από το κατάστημα Comfuzio, που θα κρατάει ενυδατωμένο τον μαθητή της οικογένειας κατά τη διάρκεια των ωρών που θα περνάει στο σχολείο.

Ο κόσμος του The Mall Athens σας υποδέχεται με όλα τα τελευταία νέα και τα trends που σας ενδιαφέρουν.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το The Mall Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m