Τα παιχνίδια που θέλουν να έχουν τα μικρά σας σε κάθε καλοκαιρινή εξόρμηση

Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη περίοδος για τα παιδιά: Χωρίς σχολείο και υποχρεώσεις, περνούν λίγες εβδομάδες ανεμελιάς και ξεγνοιασιάς. Είναι η περίοδος που επιτέλους δεν έχουν πρωινό ξύπνημα και ανυπομονούν για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις, τις οποίες και πρόκειται να ευχαριστηθούν στο έπακρον. Και αυτό, γιατί πρόκειται να έχουν μαζί τους εσάς, αλλά και τα αγαπημένα τους παιχνίδια, όπου και αν βρεθείτε. 

Στις φετινές σας καλοκαιρινές εξορμήσεις δεν έχετε παρά να… ανοίξετε πανιά για νέες περιπέτειες πάνω σε ένα κομψό ιστιοπλοϊκό, όπως το LEGO City Sailboat, από το κατάστημα LEGO Store, που δεν θα αποχωρίζονται τα παιδιά σας. Ωστόσο, όσον αφορά στην τσάντα παραλίας τους, αυτή πρέπει σίγουρα να περιλαμβάνει παιχνίδια παραλίας Legami από το κατάστημα Tricks & Treats για τις ατέλειωτες ώρες που θα περνούν στην άμμο, αλλά και ένα Discover the Ocean σετ με ζώα της θάλασσας από το κατάστημα ELC, που θα τα βοηθήσει να ανακαλύψουν τον ωκεανό. Επιπλέον, ένα σετ ρακέτες με δελφίνια από το κατάστημα Comfuzio, δεν πρέπει να λείπει από καμία εξόρμηση.

Αν θέλετε να περάσετε δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά σας και το φετινό καλοκαίρι, μπορείτε να επιλέξετε ένα διαδραστικό παιχνίδι με κάρτες, όπως το Ναι ή Όχι από το κατάστημα ΠΛΑΙΣΙΟ ή ένα πολύχρωμο σετ μαρκαδόρων αφρού Djeco από το κατάστημα My Daily Spot, που θα καλλιεργήσει τις αισθήσεις και τις δεξιότητες των μικρών σας. Βέβαια, πάντα οι διαχρονικές επιλογές παιχνιδιών, που θυμάστε και εσείς από παιδιά, είναι αυτές που φέρνουν το χαμόγελο στα χείλη των μικρών σας και πόσο μάλλον, το retro παιχνίδι Flipper από το κατάστημα Public, που θα τα απασχολήσει στις διαδρομές με το αυτοκίνητο. 

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι η ευκαιρία για να αναπτύξει το παιδί σας κινητικές δεξιότητες με ένα QPLAY SWEETIE ποδήλατο σε μπλε και μαύρες αποχρώσεις από το κατάστημα Prénatal. Μάλιστα, με τη ρύθμιση τιμονιού και το μέγεθός του, μπορείτε να το μεταφέρετε παντού μαζί σας. 

Ο κόσμος του The Mall Athens σας υποδέχεται με όλα τα τελευταία νέα και τα trends που σας ενδιαφέρουν.

Story Board

Editorials με ιδέες και συμβουλές που θα σας βοηθήσουν στις επιλογές των αγορών σας. Ανακαλύψτε προϊόντα που θα ομορφύνουν την καθημερινότητα σας και όλες τις τάσεις στην μόδα, την ομορφιά και την τεχνολογία.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το The Mall Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m