Οκτώ μοναδικά δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας

Η Γιορτή της Μητέρας πλησιάζει και αυτή είναι η ευκαιρία σας να γίνεται ξανά για λίγο παιδιά, εκφράζοντας με τον πιο ειλικρινή τρόπο την αγάπη που έχετε για τη μητέρα σας. Μπορεί ένα χαμόγελο και μία δυνατή αγκαλιά να είναι τα μοναδικά δώρα που θέλει από εσάς, ωστόσο σίγουρα νιώθετε την ανάγκη να της προσφέρετε ένα δώρο, τόσο ξεχωριστό, όσο ξεχωριστή είναι και η παρουσία της στη ζωή σας.

Ένα κόσμημα είναι ιδανικό δώρο για τη μητέρα σας, καθώς μπορεί να το φοράει συνέχεια και να της υπενθυμίζει την αγάπη σας. Γι’ αυτό, ένα ατσάλινο κολιέ «Μαμά» από το κατάστημα Nassia Gems ή ένα κολιέ «Family» από επιχρυσωμένο ασήμι 925 από το κατάστημα Gregio, είναι μερικές από τις επιλογές που θα της φέρνουν το χαμόγελο στα χείλη, κάθε φορά που τις φοράει. Αν από την άλλη, θέλετε να προσφέρετε στη μητέρα σας ένα κολιέ που θα της δείξει πόσο πολύτιμη είναι για εσάς, τότε οι επιλογές σας είναι δύο: Από τη μία, το κολιέ από ασήμι 925, ''ΜΑΜΑ'' και δέντρο ζωής με λευκά ζιργκόν από το κατάστημα Anna Maria Mazaraki και από την άλλη, το κολιέ pearls από επιροδιωμένο ασήμι 925 από το κατάστημα Li-LA-LO.

Τα minimal βραχιόλια είναι από τα αξεσουάρ που δεν «βγαίνουν» εύκολα από το χέρι κάθε γυναίκας και γι’ αυτό, η επιλογή ενός βραχιολιού από ασήμι 925 και με σύμβολο ένα τριαντάφυλλο με ζιρκόνια & πράσινο κρύσταλλο  από το κατάστημα Pandora , είναι από τα δώρα που η μητέρα σας δεν θα μπορεί να αποχωριστεί. Βέβαια, και τα σκουλαρίκια έχουν μία συγκεκριμένη θέση στο μπουντουάρ κάθε γυναίκας, οπότε είτε επιλέξετε τα σκουλαρίκια σταγόνα Infinity από το κατάστημα Swarovski, είτε τα ασημένια σκουλαρίκια με μoβ πέτρες από το κατάστημα Lamor, το μόνο σίγουρο είναι πως θα δώσουν στη μητέρα σας τη λάμψη που χρειάζεται στις πιο ξεχωριστές περιστάσεις.

Αν ωστόσο, ψάχνετε ένα πρακτικό δώρο που θα δώσει έξτρα «πινελιές» λάμψης στο στιλ της μητέρας σας, τότε το ρολόι με τετράγωνο καντράν από το κατάστημα Oxétte, είναι το ιδανικό.

Ο κόσμος του The Mall Athens σας υποδέχεται με όλα τα τελευταία νέα και τα trends που σας ενδιαφέρουν.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το The Mall Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m