The Bag Issue: Τα trends στις it-bags

Αν είστε bag lovers και θεωρείτε ανολοκλήρωτο οποιοδήποτε look χωρίς τις κομψές it-bags σας, τότε σίγουρα είστε ενημερωμένες για τις νέες αφίξεις της μόδας που υπακούν στα μεγαλύτερα catwalk trends. Τον φετινό Μάιο λοιπόν, οι τσάντες που έρχονται να κάνουν το απαραίτητο update στην γκαρνταρόμπα σας συναντούν τις color τάσεις της σεζόν, με τις signature bags να παραμένουν all time classic επιλογές. Εσείς τι θα επιλέξετε;

Η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι οι εποχές των υφών και οι it-bags που θα σας συνοδεύσουν δεν γίνεται να αποτελούν εξαίρεση. Από τη mini μπεζ τετράγωνη τσάντα ώμου με πλεκτό σχέδιο και κρόσσια, από το κατάστημα Bijou Brigitte, μέχρι τη λευκή τσάντα πουγκί κεντημένη με λουλούδια, από το κατάστημα Axel. Σίγουρα βέβαια, η διαχρονικότητα αποτελεί βασικό κριτήριο για την επιλογή μίας τσάντας, γι΄αυτό η ταμπά mini leather bag με χρυσή αλυσίδα, από το κατάστημα Τακούνι Εξπρές είναι μία all time classic επιλογή που θα μπορούσατε να εξετάσετε.

Statement και εντυπωσιακό, το metallic είναι το χρώμα που μπορεί να κάνει dress up κάθε εμφάνισή σας, γι’ αυτό η kipling τσάντα ώμου σε απόχρωση silver glam, από το κατάστημα Bag Stories, πρόκειται να σας ενθουσιάσει. Από την άλλη, αν προτιμάτε μία προσέγγιση less is more, τότε οι mini tote bags είναι μονόδρομος. Οι επιλογές σας είναι δύο: Η refined mini tote bag σε ροζ, από το κατάστημα Tommy Hilfiger Footwear & Accessories ή η mini tote bag σε λαχανί από το κατάστημα Parfois.

Αν ωστόσο, υπάρχει ένα bag trend που ξεχωρίζει στο street style, αυτό είναι σίγουρα η shoulder bag. Ευέλικτες, πολύχρωμες και με διάθεση go-to, η ροζ Pinko mini shoulder bag Jolene Vitello, από το κατάστημα Simple Caracters και η πετρόλ Meridian mini top zip shoulder bag, από το κατάστημα Guess Accessories, δεν είναι τυχαία ανάμεσα στα κορυφαία it-bags trends του everyday dressing.

Simple Caracters
395 €
Guess Accessories
125 €

Ο κόσμος του The Mall Athens σας υποδέχεται με όλα τα τελευταία νέα και τα trends που σας ενδιαφέρουν.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το The Mall Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m