Sun is out! Τα γυαλιά ηλίου για όλη την οικογένεια

Ένα από τα αγαπημένα -και πιο απαραίτητα- αξεσουάρ της εποχής άνοιξη-καλοκαίρι δεν είναι άλλο από τα γυαλιά ηλίου μιας και εκτός από στιλ προσφέρουν προστασία ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία. Είναι μια καλή ευκαιρία λοιπόν να ανανεώσετε οικογενειακώς το αξεσουάρ αυτό που θα κυριαρχεί στα outfit των επομένων μηνών.

Τα pastel χρώματα είναι από τις trending επιλογές της εποχής αυτής, για αυτό και μπορείτε να τα προσθέσετε και στα γυαλιά ηλίου σας. Για τις γυναίκες τα τετράγωνα γυαλιά ηλίου σε baby pink -brand Moncler, κατάστημα Occhio Papavassiliou, είναι μια εξαιρετικά girly προσθήκη στη γκαρνταρόμπα σας. Εάν πάλι σας αρέσουν τα κλασσικά μοτίβα όπως η ταρταρούγα, μπορείτε να προτιμήσετε το cat eye σχέδιο με χρυσούς βραχίονες -κατάστημα Bijou Brigitte για να το ταιριάξετε με κάθε σύνολο day to afternoon. Αντίστοιχα, το vintage σχέδιο με στρογγυλούς φακούς και leopard λεπτομέρειες -κατάστημα Tommy Hilfiger Footwear & Accessories είναι το γυαλί που θα επιλέξει κάθε γυναίκα που επιλέγει κλασσικά σχέδια.

Όσον αφορά τους άνδρες και τα γυαλιά, υπάρχουν συνήθως 2 κατηγορίες. Οι άνδρες που προτιμούν τα πιο fashion σχέδια και εκείνοι που προτιμούν τα αθλητικά. Εάν ανήκετε στην πρώτη κατηγορία, τότε σίγουρα δεν θα σας περάσουν απαρατήρητά τα μαύρα γυαλιά ηλίου -brand Prada, κατάστημα GrandOptical με τετράγωνους φακούς και το κλασσικό τρίγωνο της εταιρείας. Αντίστοιχα μοντέρνα και κλασσικά παράλληλα είναι τα γυαλιά με πολύχρωμους φακούς και χρυσούς βραχίονες -brand Moscot, κατάστημα Optical Papadiamantopoulos, ένα σχέδιο που θα λατρέψουν ακόμη και οι πιο απαιτητικοί.

Εσείς που σκοπεύετε να βρεθείτε πολύ στην φύση τώρα που ανοίγει ο καιρός, φυσικά θα χρειαστείτε ένα πιο sportive γυαλί όπως τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου Creek με πολύχρωμους φακούς -brand Julbo, κατάστημα Intersport.

Από τα ψώνια για νέα γυαλιά, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τους μικρούς μας φίλους. Εάν πρόκειται για τη μικρή σας κυρία, τι άλλο θα μπορούσε να την κάνει να νιώσει πιο στιλάτη από τα cat eye γυαλιά ηλίου σε λιλά χρώμα -brand INVU, κατάστημα Sunwear. Αντίστοιχα, για τον μικρό σας εξερευνητή που του αρέσουν τα χρώματα αλλά θέλει να προσέχει και την εμφάνιση του, ένα σχέδιο που θα ταίριαζε απόλυτα είναι τα κόκκινα γυαλιά ηλίου με μαύρους βραχίονες -brand Timberland, κατάστημα Mark Aalen.

Ο κόσμος του The Mall Athens σας υποδέχεται με όλα τα τελευταία νέα και τα trends που σας ενδιαφέρουν.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το The Mall Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m