Κεφάλαιο Ομορφιά: Η απαραίτητη συνήθεια με τα everyday beauty προϊόντα

Κεφάλαιο beauty products, μια αγαπημένη -και απαραίτητη- συνήθεια, η οποία πρέπει να υπάρχει στη ρουτίνα όλων μιας και τα προϊόντα σήμερα είναι πολύ εξελιγμένα και περιέχουν πολλά χρήσιμα συστατικά τα οποία «κρύβουν» οφέλη για το δέρμα και τα μαλλιά σας.

Ξεκινώντας την ημέρα σας, θα πρέπει να «καθαρίσετε» το δέρμα σας ώστε να είναι έτοιμο να υποδεχτεί όλα τα θρεπτικά στοιχεία που θα προσθέσετε σε αυτό. Ένα προϊόν που παρέχει οφέλη όπως η ανανέωση των κυττάρων του δέρματος είναι το καθαριστικό Blemish Control -brand VitaSkin, κατάστημα Holland & Barrett. Για να «κλειδώσετε» τα παραπάνω οφέλη και να προσθέσετε και μια έξτρα δόση λάμψης στο δέρμα σας, προσθέστε έπειτα τον διφασικό ορό με βιταμίνη E και υαλουρονικό οξύ -κατάστημα The Body Shop.

Στη συνέχεια, προσθέστε την κρέμα ημέρας Multi-Active Jour -brand Clarins, κατάστημα Galerie de Beaute με νιασιναμίδη και εκχύλισμα από sea holly, ένα συστατικό το οποίο τονώνει την επιδερμίδα και της δίνει λάμψη. Secret Tip: Εάν έχετε κανονίσει να παρευρεθείτε σε κάποιο εταιρικό event ή party, προσθέστε μερικές σταγόνες από τον ορό με αμυγδαλέλαιο Days in Bloom -κατάστημα Kiko Milano στην κρέμα σας και απλώστε σε πρόσωπο -ή και σώμα- για μια extra δόση λάμψης. Φυσικά, λόγω και του σύγχρονου αστικού τρόπου ζωής και της μεταβολής των καιρικών συνθηκών, απαραίτητο θεωρείται το αντιηλιακό με αντιρυτιδική και κατά των πανάδων δράση -κατάστημα Korres, με υψηλό δείκτη προστασίας SPF50. 

Όταν τα φώτα σβήνουν και έρχεται η ώρα για χαλάρωση, είναι αναγκαίο να δώσετε και στο σώμα σας τα κατάλληλα συστατικά για να ξεκουραστεί επίσης. Μετά το μπάνιο σας ενυδατώσετε το σώμα σας με το ξηρό λάδι Golden Elixir με 12 είδη φυτικού λαδιού και μετάξι -brand Pelion, κατάστημα Fairynails , το οποίο θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και silky. Εάν αντιθέτως είστε λάτρης της ενυδατικής κρέμας με μυρωδιές που θυμίζουν τα ζαχαρωτά της παιδικής σας ηλικίας, μια γενναία ποσότητα από την κρέμα σώματος με άρωμα crème brulee και νερό καρύδας -brand Fluff, κατάστημα BeautyPro, θα είναι το γλυκό «κλείσιμο» της ημέρας σας.

Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάτε την ενυδάτωση και προστασία των μαλλιών σας. Το βράδυ είναι μια καλή στιγμή για να τα περιποιηθείτε μιας και δεν θα εκτεθούν άλλο σε περιβαλλοντικούς ρύπους ώστε να «κλειδώσουν» έτσι όλα τα απαραίτητα συστατικά που θα τους προσφέρετε. Εάν ψάχνετε για μια θεραπεία που αναδομεί τα μαλλιά και βοηθάει στο σπάσιμο της τρίχας, χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα, δοκιμάστε το Serum Filler της σειράς Premiere -brand Kérastase, κατάστημα We Love Hair.

Ο κόσμος του The Mall Athens σας υποδέχεται με όλα τα τελευταία νέα και τα trends που σας ενδιαφέρουν.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το The Mall Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m