Workout Inspo: Ανδρικά αθλητικά ρούχα για την προπόνηση

Το athleisure style είναι μία τάση που ξεπερνάει κάθε παροδικό trend και πάντα έχει τη δική του ξεχωριστή θέση σε κάθε ανδρική ντουλάπα. Αν λοιπόν είστε sport lover, τότε σίγουρα η άνοιξη σας βρίσκει να ψάχνετε τα κατάλληλα items, που θα διαμορφώσουν το αθλητικό look σας για την προπόνηση αλλά και για όλη την ημέρα. 

Τα αθλητικά ρούχα που φοράτε στα workouts σας πρέπει πάντα να σας προσφέρουν ελευθερία κινήσεων, γι’ αυτό απαραίτητο παραμένει ένα power 2-in-1 shorts με ελαστικό εσωτερικό κολάν και ελαφρύ εξωτερικό σορτς σε μαύρο για κάθε είδους προπόνηση, από το κατάστημα adidas. Εξίσου άνετο ωστόσο, είναι και το Jordan Dri-Fit sport σορτς σε black n’ white, από το κατάστημα Athlete’s Foot, που θα σας κάνει να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό στις προπονήσεις σας. Στη λίστα με τα αθλητικά ρούχα σας, πρέπει να περιλαμβάνεται επίσης και μία ανδρική χακί βερμούδα Franklin & Marshall με logo από το κατάστημα Altershops, που θα σας συνοδεύσει στις πιο casual εμφανίσεις σας αλλά και στο γυμναστήριο. 

Φέτος η άνοιξη θέλει χρώμα και το athleisure style σας δεν μπορεί να αποτελεί εξαίρεση. Τι θα λέγατε λοιπόν, για ένα πορτοκαλί T-shirt με logo «never stop exploring» για το casual ντύσιμό σας, από το κατάστημα The North Face®; Από την άλλη, αν προτιμάτε να κινηθείτε σε μία πιο sporty μπλούζα, η Cirque River Graphic SS Crew σε μπλε αποχρώσεις από το κατάστημα Columbia, είναι η ιδανική. Και επειδή την άνοιξη, ακόμα οι θερμοκρασίες ανεβοκατεβαίνουν, αυτό που χρειάζεστε είναι ένα ανδρικό flower skull hoodie σε pastel πράσινο, από το κατάστημα Quiksilver.

Εάν το αγαπημένο σας hobby είναι το jogging, τότε τα λευκά FuelCell Supercomp Elite v4 αθλητικά παπούτσια από το κατάστημα New Balance, θα σας βοηθήσουν να αγγίξετε τους επιθυμητούς χρόνους στο τρέξιμό σας. Αν από την άλλη στο πρόγραμμά σας έχετε πολύωρες προπονήσεις, το Nike Air Max Dn σε αποχρώσεις μαύρου, cool grey, pure platinum και λευκό με το σύστημα Dynamic Air, από το κατάστημα Nike, είναι ό,τι χρειάζεστε. 

Ο κόσμος του The Mall Athens σας υποδέχεται με όλα τα τελευταία νέα και τα trends που σας ενδιαφέρουν.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το The Mall Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m