Οι πιο όμορφες επιλογές σε ανδρικά και γυναικεία εσώρουχα και πιτζάμες

Η ώρα χαλάρωσης στο σπίτι είναι από τις αγαπημένες στιγμές του καθενός μετά από μια κουραστική ημέρα. Μια απαραίτητη προϋπόθεση για να χαλαρώσετε στον απόλυτο βαθμό είναι να φοράτε άνετα και όμορφα εσώρουχα και πιτζάμες.

Για το γυναικείο κοινό, ένα αγαπημένο item που είναι άνετο και πολύ feminine είναι το babydoll σε σχέδιο pretty flowers -κατάστημα Intimissimi, το οποίο μπορείτε να συνδυάσετε με τις cute και girly κοντές κάλτσες με φιόγκο -κατάστημα Calzedonia, για στιγμές όπως το βράδυ όπου η θερμοκρασία μειώνεται.

Τι αγαπάει κάθε γυναίκα περισσότερο στα εσώρουχα της; Φυσικά, την δαντέλα! Είναι ένα σχέδιο που εκτός από υπέροχη αίσθηση στο δέρμα, προσδίδει ιδιαίτερη θηλυκότητα και κομψότητα στα εσώρουχα που προστίθεται. Ένα πολύ ιδιαίτερο δαντελωτό εσώρουχο που θα σας «ταξιδέψει» είναι το balconette σουτιέν Paris Red Passion -κατάστημα Tezenis στο χρώμα Strawberry.

Εάν πάλι σας αρέσει να δημιουργείτε σετ με εσώρουχα, μπορείτε να συνδυάσετε το ανοιξιάτικο, pink-full εσώρουχο με σχέδιο λουλούδια Lillia -κατάστημα Hunkemöller με το σουτιέν Amourette Charm -κατάστημα Triumph με χιαστί πλάτη με δαντέλα.

Hunkemöller
Εσώρουχο Lillia
Μη διαθέσιμο

Για το ανδρικό κοινό, το αγαπημένο και άνετο ένδυμα για το σπίτι είναι φυσικά οι πιτζάμες. Όσοι από εσάς κρυώνετε ακόμη και ψάχνετε κάτι πιο cozy όταν γυρίζετε σπίτι, το σετ πιτζάμας με καρό παντελόνι και μακρυμάνικο μπλουζάκι σε χρώμα mustard-κατάστημα Marks & Spencer θα σας κρατήσει ζεστούς στα τελευταία κρύα. Ποιος δεν λατρεύει τις cool πιτζάμες και το cartoon The Simpsons; Για όλους εσάς, η ανοιξιάτικη πιτζάμα στην οποία φιγουράρει ο Homer Simpson -κατάστημα Intimissimi Uomo, θα γίνει η must-have επιλογή σας για χαλάρωση. 

Πάντα υπάρχουν βέβαια και οι κλασικές επιλογές σε πιτζάμα, το στιλ των οποίων μένει αναλλοίωτο στο χρόνο. Μια τέτοια πιτζάμα είναι το σετ με navy καρό βερμούδα και κοντομάνικο με κουμπιά -κατάστημα Yamamay, το οποίο σίγουρα θα γίνει μια αγαπημένη σας προτίμηση τη σεζόν άνοιξη – καλοκαίρι.

Ο κόσμος του The Mall Athens σας υποδέχεται με όλα τα τελευταία νέα και τα trends που σας ενδιαφέρουν.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το The Mall Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m