IKEA

Επίπεδο
4

Στo νέο κατάστημα ΙΚΕΑ «νέας γενιάς» μπορείτε να αγοράσετε άμεσα, αξεσουάρ και μικρότερα έπιπλα που μεταφέρονται μέσα σε μία μπλε τσάντα ΙΚΕΑ. Tο κατάστημα ΙΚΕΑ στο The Mall Athens έκτασης 1.900 τ.μ., προσφέρει πάνω από 1.300 άμεσα, διαθέσιμους κωδικούς, που ανανεώνονται διαρκώς. Ταυτόχρονα, όλα τα αγαπημένα προϊόντα IKEA είναι διαθέσιμα για παραγγελία για παράδοση στο σπίτι ή για δωρεάν παραλαβή από τα καταστήματα ΙΚΕΑ.

Όλα τα προϊόντα IKEA έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη λειτουργικότητα, τη σωστή ποιότητα, το όμορφο design, τη βιωσιμότητα και την προσιτή τιμή.

Ωράριο Σουηδικού Εστιατορίου: Δευτ., Τρ., Τετ., Πεμ., Παρ., Σαβ., Κυρ.* : 11.00-21.00

Υπηρεσία IKEA Delivery Point στο επίπεδο 0.

Το σημείο παραλαβής παραγγελιών ΙΚΕΑ Τhe Mall Athens βρίσκεται στο επίπεδο 0 του εμπορικού κέντρου, πολύ κοντά στους κυλιόμενους διαδρόμους και το ασανσέρ.

Οι παραδόσεις από το σημείο μπορούν να γίνουν με ραντεβού που θα επιλέξετε την στιγμή της καταχώρησης της παραγγελίας σας. Το ωράριο λειτουργίας του σημείου παραλαβής είναι καθημερινές και Σάββατο 16.00-20.00.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να παραλάβετε είναι η επίδειξη  του εντύπου  παραγγελίας με την απόδειξη πληρωμής είτε το SMS επιβεβαίωσης .

Ανοιχτές Κυριακές 2023: 26/11, 17/12 , 24/12, 31/12

 

 

Ο κόσμος του The Mall Athens σας υποδέχεται με όλα τα τελευταία νέα και τα trends που σας ενδιαφέρουν.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το The Mall Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m