Beauty items που αξίζουν μία θέση στο νεσεσέρ σας για ένα αυθεντικό clean girl look

Επενδύστε σε σωστά skincare και beauty products, που θα δημιουργήσουν το πιο αυθεντικό clean girl look τη φετινή άνοιξη.

H everyday routine κάθε σύγχρονης γυναίκας, χρειάζεται προϊόντα περιποίησης για μία λαμπερή και υγιή όψη. Τι καλύτερο λοιπόν, από το Brighter Balance Essence, με άρωμα άγριο τριαντάφυλλο για λάμψη και ενυδάτωση - κατάστημα KORRES, το Pip & Pod Honeydew Melon & Pineapple Serum με βιταμίνη C - κατάστημα Holland & Barrett, αλλά και την ενυδατική κρέμα προσώπου με vitamin C από το κατάστημα The Body Shop

Eκτός από την επιδερμίδα, η ενυδάτωση των χειλιών είναι το «Α» και το «Ω» για το επιθυμητό look. Μην παραλείψετε λοιπόν, να δοκιμάσετε το Nourishing Lip Oil - κατάστημα KIKO Milano, που θα κρατήσει τα χείλη σας ενυδατωμένα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το αντηλιακό που θα επιλέξετε για τη φετινή άνοιξη πρέπει να είναι ελαφρύ και fluid, όπως αγαπημένο La Roche-Posay με SPF 50 - κατάστημα Φαρμακείο Κάτσαρη. Προσθέστε το Soap Styler της Revolution για φρύδια - κατάστημα Beauty Pro, τη Strobe Cream της MAC για έξτρα λάμψη – κατάστημα MAC, και το Rose Lip & Cheek Benetint της Benefit - κατάστημα Sephora, για να δημιουργήσετε την πιο ανάλαφρη βάση για το μακιγιάζ σας.

Ο κόσμος του The Mall Athens σας υποδέχεται με όλα τα τελευταία νέα και τα trends που σας ενδιαφέρουν.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το The Mall Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m