Be natural! Ανακαλύψτε τα foundation που ταιριάζουν στην επιδερμίδα σας

Η αλήθεια είναι πως για την everyday beauty routine κάθε γυναίκας απαραίτητος σύμμαχος είναι το foundation. Γι’ αυτό και είναι σημαντικό εκτός από τη σωστή απόχρωση, να δώσει προσοχή στις μορφές και τα φινιρίσματα που ταιριάζουν καλύτερα στην επιδερμίδα της. Και κάπως έτσι, θα δημιουργήσει το πιο natural αποτέλεσμα για τις all day εμφανίσεις της.

Αν η καθημερινή ενυδάτωση, λοιπόν, είναι όλα όσα χρειάζεται η επιδερμίδα σας, δεν έχετε παρά να επιλέξετε το PERFECT Foundation υγρής ή κρεμώδους υφής της Peggy Sage, που θα βρείτε στο κατάστημα Beauty Pro. Όσο για εσάς που εκτός από ενυδάτωση, επιθυμείτε υψηλή κάλυψη και βελτίωση της υφής της επιδερμίδας σας, τότε στο Φαρμακείο Κάτσαρη θα βρείτε τη λύση που αναζητάτε με το Foundation της Vichy DERMABLEND 3D Correction. Επίσης στο κατάστημα KIKO MILANO θα ανακαλύψετε  το FULL COVERAGE 2-IN-1 Foundation και concealer που είναι ιδανικό ως βάση για όλους τους τύπους μακιγιάζ. 

Επιπλέον, μπορείτε να εντάξετε στην ρουτίνα σας ένα προϊόν ομορφιάς με φυσικό και δροσερό τελείωμα, εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε, όπως είναι το FRESH NUDE Foundation από το κατάστημα The Body Shop.

BeautyPro
18,80 €
Φαρμακείο Κάτσαρη
24,49 €

Τι θα λέγατε, αν βάζατε στο νεσεσέρ της καθημερινής σας περιποίησης έναν «σύμμαχο» ανόρθωσης, σύσφιξης και λάμψης; Στο κατάστημα KORRES θα βρείτε το Foundation BLACK PINE, με ανάλαφρη σύνθεση για αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Και επειδή, στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, η 24ωρη κάλυψη είναι το ζητούμενο, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το All Hours Foundation Icons - Yves Saint Laurent με υαλουρονικό οξύ, για αίσθηση ενυδάτωσης όλη την ημέρα. Θα το βρείτε στο Galerie de Beauté.

Φυσικά, οι beauty experts βρήκαν στο κατάστημα SEPHORA το foundation που αντιπροσωπεύει τη νέα γενιά των ματ foundation και σας την προτείνουν. Πρόκειται για το Matte Velvet Skin Foundation της MAKE UP FOR EVER, που απλώνεται εύκολα και προσφέρει την κάλυψη που χρειάζεστε, αφήνοντας την επιδερμίδα να δείχνει φυσική. Αν, ωστόσο, το ζητούμενο για εσάς είναι ο έλεγχος της λιπαρότητας, μην το σκέφτεστε άλλο: Το Studio FIX Powder Foundation από τη MAC, είναι όλα όσα χρειάζεστε στην καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς.

Ο κόσμος του The Mall Athens σας υποδέχεται με όλα τα τελευταία νέα και τα trends που σας ενδιαφέρουν.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το The Mall Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m