Ancho: To νέο «street» food spot που θα σας ταξιδέψει στο Μεξικό

Αν αναζητάτε μία αφορμή για να έρθετε ακόμη πιο κοντά με τον σύντροφό σας, τότε πιθανότατα γνωρίζετε πως τα ταξίδια είναι ο ιδανικός τρόπος. Πόσο εύκολο είναι όμως, να βρίσκετε χρόνο στην everyday routine σας για μοναδικά ταξίδια ζωής;

Κι όμως, μπορείτε να ακολουθήσετε το παράδειγμά μας και να ταξιδέψετε στη χώρα των τάκος και της τεκίλας, με μία επίσκεψη στο νέο «street» food spot του The Mall Athens, το κατάστημα Ancho! Άλλωστε, ποιος δεν θα ήθελε να αφεθεί στις μοναδικές γεύσεις της μεξικάνικης κουζίνας, ταξιδεύοντας στο Μέξικο Σίτι, το Κανκούν ή την Τιχουάνα; Εμείς, λοιπόν, πραγματοποιήσαμε αυτό το γευστικό «ταξίδι», μέσα από πέντε μοναδικά πιάτα του Ancho menu, μία frozen margarita και ένα μπουκάλι παγωμένο pineapple juice στο χέρι.

Η εμπειρία μας ξεκίνησε με τρία main dishes του Mexican εστιατορίου: Nacho bowl και chili con carne, τα διάσημα σε όλους tortilla chips με cheddar, chili con carne, sour cream, guacamole, pico de gallo και jalapenos, Chivichangas με barbacoa beef, fajita veggies, pico de gallo, corn, guacamole και mix cheese, καθώς και τα πιο γευστικά Quesadillas με chicken asaola, fajita veggies και pico de gallo.

Φυσικά, από τo γαστρονομικό «ταξίδι» στην Tex-Mex κουζίνα του Ancho, δεν θα μπορούσε να λείπει το πιάτο που «έκλεψε» αμέσως την προσοχή μας. Ο λόγος για το Tejano Taco, τρία crispy tacos με chili con carne, pico de gallo, μαρούλι και monterey jack cheese.

Και επειδή, τα μεξικάνικα street vibes χρειάζονται ένα γλυκό, ούτως ώστε να κλείσει ολοκληρωμένα η απόλυτη γευστική εμπειρία, το Ancho μας προσέφερε τα πιο λαχταριστά Churros με Mayan chocolate dip για τον αγαπημένο μου και dulce de leche για εμένα! Εσείς, είστε έτοιμοι για ένα απολαυστικό «ταξίδι» στο Μεξικό;

Ο κόσμος του The Mall Athens σας υποδέχεται με όλα τα τελευταία νέα και τα trends που σας ενδιαφέρουν.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το The Mall Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m