Τα εμπορικά καταστήματα είναι κλειστά.
To foodcourt είναι ανοιχτό 08:00 - 01:00.
Το φαρμακείο είναι κλειστό.
Το parking είναι ανοιχτό 08:30 - 02:00.
Eurobank: κλειστή / Εθνική Τράπεζα Ibank Store: κλειστό
Το γραφείο πληροφοριών είναι κλειστό.
Language
!

Καφές & Μπαρ, Χώροι εστίασης

ΕΠΙΠΕΔΟ 3

Ένα ακόμα από τα πράγματα που κάνει το Flocafé τόσο ξεχωριστό, είναι η δυνατότητα που προσφέρει σε κάθε φιλοξενούμενο στο χώρο του να ζήσει ελεύθερα τη δική του εμπειρία Flocafé. Να απολαύσει τον ελεύθερό του χρόνο, τόσο μέσα από τη χαλαρή, ανέμελη αλλά και μοδάτη διάθεση που εμπνέουν οι χώροι Flocafé, όσο και μέσα από τη ζωντανή και κεφάτη ψυχαγωγία, στην οποία συμβάλλουν η μουσική, τα χρώματα, τα δρώμενα και τα ίδια τα παιδιά των Flocafé με την εξυπηρέτησή τους.

To Flocafé στο The Mall Athens προσφέρει τον καλύτερο καφέ αλλά και χορταστικά σνακ, απολαυστικά γλυκά και παγωτά από το πρωί ως αργά το βράδυ. Μπορεί κανείς να απολαύσει τον πρώτο πρωινό καφέ πριν τη βόλτα στα καταστήματα, ένα γρήγορο αλλά χορταστικό σνακ με την αφορμή μιας επαγγελματικής συνάντησης, ένα απολαυστικό γλυκό πριν την ταινία ή να ευχαριστηθεί τη θέα πίνοντας ένα δροσιστικό cocktail. Και όλα αυτά με τη ποιότητα και τη φιλικότητα στην εξυπηρέτηση Flocafé.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τηλέφωνο:
Copyright © 2021 The Mall Athens. All rights reserved. Το The Mall Athens και τα καταστήματά του δεν ευθύνονται για τυχόν λάθη και αλλαγές.
Registered Office: BNDB