Τα εμπορικά καταστήματα είναι κλειστά.
To foodcourt είναι κλειστό.
Tα εστιατόρια είναι ανοιχτά 11:00 - 01:00.
Το φαρμακείο είναι κλειστό.
Το parking είναι ανοιχτό 08:30 - 02:00.
Eurobank: κλειστή / Εθνική Τράπεζα Ibank Store: κλειστό
Το γραφείο πληροφοριών είναι κλειστό.
Language
!

Αξεσουάρ

ΕΠΙΠΕΔΟ 1

CARPISA: Το επιχειρηματικό φαινόμενο που προσφέρει μοντέρνα προϊόντα σε πολύ καλή ποιότητα και εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.

H Carpisa, είναι το εμπορικό σήμα της Kuvera s.p.a. και ιδρύθηκε το 2001.
Μέσα σε ελάχιστο χρόνο η Carpisa εξελίχθηκε σε επιχειρηματικό φαινόμενο, προσφέροντας μοντέρνα προϊόντα σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές για την ποιότητά τους.

H μικρή χελώνα πρωταγωνιστεί στο λογότυπο της Carpisa, η οποία έχει χτίσει ένα δίκτυο 500 καταστημάτων στην Ιταλία και 35ανά τον κόσμο ( Ελβετία, Μάλτα, Αγγλία, Σερβία, Γερμανία, Ελλάδα, Κύπρο, Μαυροβούνιο, Πολωνία, Βοσνία και Ισπανία).

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ο κόσμος της Carpisa περιλαμβάνει αρκετές κατηγορίες προϊόντων: Τέσσερις εποχιακές κολεξιόν από γυναικείες τσάντες, βαλίτσες και δερμάτινα αξεσουάρ για άνδρες και γυναίκες καθώς επίσης χαρτοφύλακες και αξεσουάρ μόδας.
Η συνεχής έρευνα στο σχεδιασμό και η ενημέρωση για τις τάσεις της μόδας καθιστούν τα προϊόντα Carpisa μοναδικά στο συγκεκριμένο τμήμα της αγοράς.
Οι πλούσιες, και ποικιλόμορφες συλλογές της βασίζονται σε ιταλικά σχέδια. Η πολύ καλή τιμή τους καθιστά τα προϊόντα Carpisa ελκυστικά από ένα ευρύ κοινό που περιλαμβάνει γυναίκες 20 έως 45 ετών, με πάθος για τις νέες τάσεις της μόδας, αλλά και άνδρες με πολλές και διαφορετικές ανάγκες.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τηλέφωνο:
Copyright © 2023 The Mall Athens. All rights reserved. Το The Mall Athens και τα καταστήματά του δεν ευθύνονται για τυχόν λάθη και αλλαγές.
Registered Office: BNDB