Τα εμπορικά καταστήματα είναι κλειστά.
To foodcourt είναι ανοιχτό 08:30 - 23:00.
Tα εστιατόρια είναι κλειστά.
Το φαρμακείο είναι ανοιχτό 09:00 - 21:00.
Το parking είναι ανοιχτό 08:30 - 02:00.
Eurobank: κλειστή / Εθνική Τράπεζα Ibank Store: κλειστό
Το γραφείο πληροφοριών είναι ανοιχτό 08:30 - 22.00.
Language
!

Εξειδικευμένα καταστήματα

ΕΠΙΠΕΔΟ 3

H Ford σας καλωσορίζει στην υπερσύγχρονη έκθεσή της στο The Mall Athens

Σε έναν εκθεσιακό χώρο με σύγχρονο σχεδιασμό και μοντέρνα αρχιτεκτονική διαρρύθμιση, οι επισκέπτες και φίλοι της Ford έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά και να ενημερωθούν για τη νέα, αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E, το πολυτελές Ford Explorer Plug-In Hybrid, το δημοφιλές Ford Puma Hybrid, το εξηλεκτρισμένο, ευφυές και συνδεδεμένο Ford Kuga Plug-In Hybrid καθώς και την performance έκδοση Raptor του σκληροτράχηλου Ford Ranger.

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο τμήμα της έκθεσης, η Ford δημιούργησε ένα διαδραστικό χώρο με multimedia προβολές, στον οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν στον διαδικτυακό ιστότοπο της εταιρείας αλλά και να μυηθούν στις πρωτοποριακές τεχνολογίες και τα μοντέλα της.  

Στην έκθεση της Ford, η οποία βρίσκεται στον 3ο όροφο του «The Mall Athens», οι επισκέπτες μπορούν με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού να επιλέξουν και να διαμορφώσουν το μοντέλο της αρεσκείας τους, κλείνοντας παράλληλα ένα εξατομικευμένο test drive στον εκπρόσωπο του Επίσημου Δικτύου Ford της επιλογής τους.

Σε μία σύγχρονη και προσεγμένη σε κάθε της πτυχή έκθεση στον 3ο όροφο του «The Mall Athens», η Ford εμπνεύστηκε και δημιούργησε έναν διαδραστικό χώρο εκπαίδευσης και ενημέρωσης για τις νέες τάσεις της αυτοκίνησης με επίκεντρο την ηλεκτροκίνηση και τα πλεονεκτήματά της. Ο εκθεσιακός αυτός χώρος αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον προκειμένου ο επισκέπτης να βιώσει τη μοναδική εμπειρία “GO ELECTRIC” και να μυηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη φιλοσοφία και τις υψηλές τεχνολογικές κατακτήσεις της μάρκας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την έκθεση της Ford τις παρακάτω μέρες και ώρες:

Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 -21:00

Σάββατο: 10:00 -20:00

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τηλέφωνο:
Copyright © 2023 The Mall Athens. All rights reserved. Το The Mall Athens και τα καταστήματά του δεν ευθύνονται για τυχόν λάθη και αλλαγές.
Registered Office: BNDB