Τα εμπορικά καταστήματα είναι κλειστά.
To foodcourt είναι κλειστό.
Tα εστιατόρια είναι ανοιχτά 11:00 - 01:00.
Το φαρμακείο είναι κλειστό.
Το parking είναι ανοιχτό 08:30 - 02:00.
Eurobank: κλειστή / Εθνική Τράπεζα Ibank Store: κλειστό
Το γραφείο πληροφοριών είναι κλειστό.
Language
!

Είδη υπόδησης

ΕΠΙΠΕΔΟ 1

Το 1985 ο Νικόλαος Σακελλάρης ιδρύει την εταιρεία «Ανατομικά Σακελλάρη», ξεκινώντας την επαγγελματική του δραστηριότητα στον χώρο του ανατομικού υποδήματος. Το πρώτο μας κατάστημα εξακολουθεί να βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και να αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της Ερμού και της πλατείας Συντάγματος.

Έκτοτε, με σταθερά βήματα καταφέραμε να κατακτήσουμε την ελληνική αγορά, προσφέροντας στους πελάτες μας τη μεγαλύτερη ποικιλία των κορυφαίων brands ανατομικών υποδημάτων, όπως Birkenstock, Gabor, Mephisto, Imac, των οποίων είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στην Ελλάδα και πολλών άλλων, που υπάρχουν σε όλα τα ευρωπαϊκά καταστήματα.

Επενδύοντας συνεχώς στην υψηλή ποιότητα, την τεχνογνωσία και το σύγχρονο design, απευθυνόμαστε σε όλους όσοι επιλέγουν την άνεση και την κομψότητα στην καθημερινότητά τους. Με γνώμονα την καλύτερη αναλογία ποιότητας και τιμής, προσφέρουμε στο αγοραστικό μας κοινό ανατομικά υποδήματα παγκοσμίως αναγνωρισμένων brands στις πιο προσιτές τιμές.

Έχοντας ως στόχο τη διαρκή ανάπτυξη, η Εταιρεία απαριθμεί 12 φυσικά καταστήματα σε Αθήνα και την Θεσσαλονίκη . Το 2014 δημιουργήσαμε το δικό μας ηλεκτρονικό κατάστημα www.sakellaris.gr, ανταποκρινόμενοι στην επιθυμία των πελατών μας και τις ανάγκες των εποχών.
Όραμά μας παραμένει να παρέχουμε στους πελάτες μας εξαιρετική ποιότητα σε προσιτές τιμές, εξασφαλίζοντάς τους τη μεγαλύτερη ποικιλία ανατομικών υποδημάτων.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τηλέφωνο:
Email:
Copyright © 2023 The Mall Athens. All rights reserved. Το The Mall Athens και τα καταστήματά του δεν ευθύνονται για τυχόν λάθη και αλλαγές.
Registered Office: BNDB