Τα εμπορικά καταστήματα είναι κλειστά.
To foodcourt είναι κλειστό.
Το φαρμακείο είναι κλειστό.
Το parking είναι ανοιχτό 08:30 - 02:00.
Eurobank: κλειστή / Εθνική Τράπεζα Ibank Store: κλειστό
Το γραφείο πληροφοριών είναι κλειστό.
Language
!

Εσώρουχα

ΕΠΙΠΕΔΟ 1

Η Triumph συνεχίζει να δηλώνει δυναμικά την παρουσία της στην ελληνική αγορά και με το κατάστημά της στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens. Η ελβετικών συμφερόντων εταιρεία, που δραστηριοποιείται πάνω από 50 χρόνια στην Ελλάδα, παρά την παρούσα οικονομική κρίση της αγοράς, αποδεικνύει έμπρακτα την πρόθεσή της για επέκταση. Ακολουθώντας την επιτυχημένη πορεία του καταστήματος στο πολυτελές εμπορικό κέντρο Golden Hall, η Triumph επεκτείνεται και επιβεβαιώνει με τις κινήσεις της, την ηγετική της θέση στην αγορά του εσωρούχου.
Το κατάστημα βρίσκεται στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου The Mall Athens στο Μαρούσι και μέσα σε έναν απόλυτα μοντέρνο χώρο, παρουσιάζει όλες τις νέες τάσεις σε εσώρουχα και homewear. Θα βρείτε όλες τις αγαπημένες σας σειρές Triumph και τις καθημερινές σειρές sloggi για όσες αποζητούν την άνεση. Η Triumph θα συνεχίσει να φροντίζει τον “εσωτερικό” σας κόσμο και να δημιουργεί για εσάς ένα μοναδικό ταξίδι αισθήσεων!!! Σας περιμένουμε...

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τηλέφωνο:
Copyright © 2022 The Mall Athens. All rights reserved. Το The Mall Athens και τα καταστήματά του δεν ευθύνονται για τυχόν λάθη και αλλαγές.
Registered Office: BNDB